Stirile filmetari – 8 aprilie

2

A lasat Piratii din Caraibe 4 pentru BioShock.

Regizorul Gore Verbinski i-a anuntat pe reprezentantii Disney si pe producatorul Jerry Bruckheimer ca nu va mai regiza cea de-a patra parte a cunoscutului film cu pirati. Verbinski nu va pleca departe de filme si va incerca o transpunere in pelicula a unei adaptari dupa jocul video BioShock. Universal Pictures va lansa acest film, iar pentru el a fost adus si scenaristul John Logan, cel care are in portofoliu filme ca “Any Given Sunday”, “Gladiatorul”, “The Last Samurai” si “Sweeney Todd.

bioshock11

Anul preconizat pentru lansarea BioShock este 2010. Ramane de vazut daca fara regizorul celor 3 prime filme “Piratii din Caraibe” filmul cu numarul 4 va dezamagi sau nu.

Al Pacino in rolul lui Napoleon Bonaparte

al-pacinoAl Pacino va juca in ecranizarea cartii lui Staton Rabin, “Betsy and the Emperor“, carte ce spune povestea lui Napoleon Bonaparte in ultimii 5 ani de exil, de pe insula Sf. Elena si relatia fiica lui.

Cel mai probabil rolul adolescentei va fi luat de vedeta din Harry Potter, Emma Watson. Vor fi interesante de urmarit informatiile despre acest film, dar mai ales de prestatia lui Al Pacino in probabil unul dintre cele mai grele roluri ale sale din ultimii ani.

Poster al filmului “Altitude”altitude

Altitude este despre un grup de prieteni ce intra intr-un soi de peripetii dupa ce avionul sau ia contact cu niste forte malefice. Singurele informatii despre filmul Altitude sunt legate de o actrita si de filmari. Jessica Lowndes cunoscuta tinerilor din nou 90210 va juca in acest film, film care se filmeaza in aceasta perioada in Vancouver. Se pare ca nicio mare companie nu a fost interesata de finantarea sau cumpararea acestui film pentru care viitorul nu pare stralucit.

Shadow of the Colossus un al joc transpus in cinematografe

Inca un film ce are ca subiect actiunea unui joc video va fi lansat, de aceasta data de catre Columbia Pictures. Shadow of Colossus a avut incasari inca de la lansare si a fost primit cu entuziasm si de critici. Totodata, jocul, a fost foarte aproape de a fi declarat jocul anului imediat dupa lansarea din 2005. Pentru cei putin familiarizati cu numele, jocul apare si in filmul Reign Over Me cu Adam Sandler. De tinut minte.

colossus

2 COMENTARII

  1. Pentru mine Ap Pacino este unul dintre cei mai tari actori din lume…..pacat ca a imatranit si nu prea mai poate face filme ca pe vremuri…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.