Un film despre Facebook

4

facebook Un film despre Facebook

Luna viitoare, în Boston, David Fincher va începe să lucreze la un nou film, unul care se va concentra asupra formării şi evoluţiei reţelei de socializare, ale cărei baze au fost puse de către Mark Zuckerberg şi Eduardo Saverin, în urmă cu 5 ani. Intitulat The Social Network, filmul despre Facebook îl va avea ca producător executiv pe Kevin Spacey, iar printre actori au fost confirmaţi Jesse Eisenberg (în rolul lui Zuckerberg), Andrew Garfield (în rolul co-fondatorului Facebook, Eduardo Saverin) şi Justin Timberlake, care-l va interpreta pe Sean Parker (co-fondatorul site-ului Napster şi, mai târziu, preşedintele Facebook).

facebook1 Un film despre Facebook

Povestea filmului va fi despre cum a ajuns un mic site realizat în 2005, la gigantul online de astăzi, care (aşa cum afirma Zuckerberg într-un interviu recent) îşi doreşte să se ia la trântă cu Google. Bineînţeles că probabil vom avea şi o idilă romantică strecurată pe acolo, ni se va prezenta şi stresul care apare atunci când devii milionar în dolari peste noapte, dar cu Fincher ca regizor şi Spacey ca executive producer, The Social Network pare promiţător…

4 COMENTARII

  1. Nu cred ca am sa il urmaresc. Subiect neinteresant, care nu face decat sa produca si mai multi bani din acest Facebook. Inutil.

  2. Cred ca David Fincher e un vizionar. Speculeaza foarte bine subiectul de fata. Cum social networkingul este indubitabil instrumentul de socializare al viitorului, iar succesul Facebook este colosal (devansand ckar myspace) cred ca proiectul maestrului F. este extrem de interesant. Personal voi urmari evolutia proiectului si voi viziona si filmul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.