Postere oficiale „The Social Network”, „Flipped” şi „Piranha 3D”

1

Nu ştiu dacă v-aţi dat seama până acum, dar am dezvoltat de-a lungul timpului un interes deosebit pentru postere. Şi nu puteam să nu fac acest material, mai ales că s-au strâns câteva săptămâna aceasta. Să încep cu cel care îmi place cel mai mult.

Despre „The Social Network” v-am vorbit şi eu, şi Saramon, şi v-am spus că este o producţie despre cunoscuta reţea de socializare Facebook, cu Justin Timberlake şi Jesse Eisenberg în rolurile principale. De asemenea, David Fincher este regizorul peliculei, iar Aaron Sorkin este cel care s-a ocupat de scenariu. „The Social Network” este adaptat după cartea lui Ben Mezrich, The Accidental Billionaires ,  şi va avea premiera în cinematografe pe data de 1 octombrie 2010. Mai jos aveţi posterul foarte sugestiv cu poza lui Eisenberg. Trailerul trebuie să apară curând.

socialnetwork officialposter fullsize3 460x681 Postere oficiale „The Social Network”, „Flipped” şi „Piranha 3D”

Flipped” sau „despre dragostea dintre copii”. Aceasta a fost sintagma pe care am folosit-o când v-am prezentat prima imagine din film, aici. Apoi, a urmat rândul Mihaelei să vă prezinte trailerul oficial, aici. Azi, avem un poster oficial foarte drăguţ. Cum am mai zis, „Flipped” este o comedie romantică despre doi copii care se îndrăgostesc unul de celălalt, în ciuda caracterelor total diferite. Pelicula este o adaptare a romanului cu acelaşi nume al lui Wendelin Van Draanen şi îi are ca protagonişti pe Madeline Carroll (Juli) şi Callan McAuliffe (Bryce). Producţia este regizată de Rob Reiner şi va fi lansată, până la urmă, pe 6 august 2010.

flipped officialposter newfullsize 460x683 Postere oficiale „The Social Network”, „Flipped” şi „Piranha 3D”

Ultimul poster pe care vi-l prezint astăzi este al unei pelicule pe care, personal, nu o aştept cu prea mare încântare. Despre „Piranha 3D” nu v-am vorbit prea mult. Mihaela v-a arătat un teaser trailer prin aprilie. Nici posterul nu pot spune că îmi place prea mult. Dar, pentru amatorii de filme horror „Piranha 3D” poate fi o alegere interesantă. Filmul este regizat de Alexandre Aja şi va fi lansat pe 20 august 2010.

piranha3d fullposter3Dfish fullsize 460x681 Postere oficiale „The Social Network”, „Flipped” şi „Piranha 3D”

Deci, care v-a plăcut cel mai mult? 😀

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.