Poza noua pentru reboot-ul Spider-Man

0

Sony Pictures ne dezvaluie o noua poza oficiala din viitorul film Spider-Man, ce va fi regizat de Marc Webb – (500) Days Of Summer – si il va avea in rolul lui Peter Parker pe actorul britanic din mult apreciatul The Social Network, Andrew Garfield. Prima poza facuta publica a produs o frenezie pe internet si o adevarata revolta in randul fanilor supereroului, fiind nemultumiti de aspectul costumului sau. Ei bine, dupa cum arata in aceasta poza recenta cred ca pot sta linistiti. Un aspect interesant de mentionat este faptul ca, in aceasta noua abordare a Omului-Paianjen, ca si  in revistele cu benzi desenate (dar diferit fata de filmele de Sam Raimi cu Tobey Maguire), Peter Parker este cel care isi construieste faimoasele panze de paianjen cu ajutorul unui aparat conceput tot de el.

Spiderman Garfield 510 460x626 Poza noua pentru reboot ul Spider Man

Sony a comunicat ieri si titlul viitoarei productii. Aceasta se va numi The Amazing Spider-Man, iar numele face o referire clara la prima revista de benzi desenate in care a fost lansat supereroul Marvel, din 1963.

The Amazing Spider-Man, filmat in formatul 3D in intregime, va fi lansat pe 3 iulie 2012, iar distributia ii mai include pe: Emma Stone (Easy A), Rhys Ifans (Notting Hill, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1), Martin Sheen (Apocalypse Now, The Departed), Sally Field (Forrest Gump, Steel Magnolias) si Irrfan Khan (Slumdog Millionaire).

sursa: EW.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.