“Elysium” il vrea pe Matt Damon

0

Matt Damon este, fara niciun dubiu, unu dintre cei mai buni actori pe care i-a vazut Hollywood-ul. Acesta face parte din categoria actori-frumosi-care-chiar-stiu-sa-joace impreuna cu prietenii sai George Clooney si Brad Pitt(si as mai putea sa numesc, insa sunt sigura ca nu vreti sa aflati in mod special preferintele mele 🙂 ). Talentat si carismatic, nu e de mirare ca rolurile curg catre el.

Matt Damon in Green Zone 001 Elysium il vrea pe Matt Damon

De aceasta data Neill Bloomkamp, cunoscut pentru filmul sau “District 9” vrea ca Matt Damon sa joace in noul sau film “Elysium”. Inca nu se stie nimic despre rolul pe care acesta il va avea, insa in cazul unei posibile colaborari, Matt Damon va juca alaturi de Sharlto Copley, cunoscut tot pentru “District 9” si “The A-Team“.

Totusi, se zvoneste ca acestuia i-ar reveni rolul principal in noul thriller sci-fi. Singura problema ar putea fi programul incarcat al lui Matt Damon, deoarece acesta va filma doua pelicule anul viitor, si anume  “We Bought a Zoo” al lui Cameron Crowe si “Liberace” al lui Steven Sodebergh. V-am zis, Matt Damon = talentat, deci, prin urmare, cautat. Eu una de-abia astept sa vad “The Adjustment Bureau” cu el si Emily Blunt, insa va trebui sa mai astept pana in martie anul viitor pentru asta. Pana una alta nu pot decat sa-i urez lui Matt Damon o cariera indelungata, pentru ca asa vom avea si noi ocazia sa-l urmarim cat mai mult pe marile ecrane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.