Mihaela: Not Easily Broken (2009)

2

506224not easily broken posters1 203x300 Mihaela: Not Easily Broken (2009)Actori: Morris Chestnut, Taraji P Henson, Maeve Quinlan, Kevin Hart, Wood Harris, Eddie Cibrian

C-un snop de actori (cvasi-necunoscuti) nu (se) face/incolteste primavara/graul. Dar, propun sa dam o sansa macar de dragul suflului moralist de iz romantic ce se-ncearca a fi divulgat inca din primele scene. Credincios film, zau! Oare sa fie de vina ceata de niggeri din distributie? Trebuie sa stiti c-a lor esenta de neam se confunda in rap-ul din ghetto-uri ajutat de gospel-ul agitat la slujbele de duminica. Si pentru c-are si ratie de amor incorporata, aflam ca dragostea dintre doua persoane nu-nseamna chiar totul, mai ales atunci cand vrei ca o relatie de doi sa functioneze, anapoda ori strict pe-o linie de plutire. Ah da, un cineva cu gram de talent se zbantuie de-a lungul peliculei: Eddie Cibriani. Poate-l stiti. Deci, film romantic, 2009, negri, cuplu- got it?

Si pentru ca ziua nuntii castiga detasat in galeria de vise si nazuinte (feminine cu precadere), filmul2009 not easily broken 0051 150x150 Mihaela: Not Easily Broken (2009) porneste-n start ceremonios: casatoria dintre Dave si Clarice, un cuplu simpatic si increzator in ceea ce le priveste viitorul. Drumul spre care purcezi, odata stabilit, ai tendinta sa crezi ca nu-si va modifica nicicum traseul, traind in armonie o intreaga viata. Optimist gand, nu? Desi scartaiala nu va-ntarzia s-apara, nemultumirile si frustrarile iesind la suprafata, realul decalaj apare in momentul in care Clarice sufera un accident de masina. Ambitia si energia cu care aceasta odinioara se confrunta, sunt inlocuite de-o depresie crunta, depresia ce se va solda si c-o ruptura inevitabila in viata de cuplu. In schema apare si Julie, persoana ce va influenta relatia celor doi considerabil.

Filmul degaja aerele unui serial tragic. Unul in care personajele sunt incercate crunt in decursul a large broken 150x150 Mihaela: Not Easily Broken (2009)catorva zeci de minute curajoase, in care situatia se schimba dramatic scena dupa scena, incercand sa mute finalul spre culmi de .. neghicit? TOTUSI.. Ideea de baza este in regula. Iar Kevin Hart (personajul lui Tree) chiar este amuzant. Riscurile pe care le urnim in drum alaturi de persoana de langa noi sunt uneori evident expuse, asa ca poate face bine sa vezi pe altul incalcand acea deontologie maritala cu care brusc te pricopsesti; editie preluata de la mama-soacra, de la cumetri, de la cei mai buni prieteni sau doar asa stii tu ca-i bine sa faci. Daca vi-l recomand? Uhm, asa si asa. Sau, de ce nu? Macar ca si posibili nuntasi.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. Nu sunt adeptul filmelor cu negrii . Nu am reusit sa intru in lumea lor , astfel incat sa le inteleg ” prestatia actoriceasca ” asa ca … spun “chek ” – PAS .
    P.S. : Regret sincer 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.