Leonardo DiCaprio – cu agenda plină până în 2014

0

leonardo dicaprio12 460x464 Leonardo DiCaprio cu agenda plină până în 2014 După ce ne-a încântat cu roluri foarte bune în ultimele sale producții, cea mai recentă fiind Inception, Leonardo DiCaprio se pregătește să apară din nou în forță pe marile ecrane. Cu o agendă foarte plină pentru o bună perioadă de acum încolo, starul din Titanic va face cu siguranță câteva roluri cel puțin la fel de remarcabile ca cele de până acum. Sperăm ca unul dintre acestea să-i aducă și meritatul  Oscar, pentru că prea a fost exclus din această categorie!

leonardo dicaprio armie hammer j edgar 031 460x307 Leonardo DiCaprio cu agenda plină până în 2014

Cât de curând îl vom vedea pe DiCaprio în rolul lui J. Edgar Hoover, cel care a fost vreme de 48 de ani șeful FBI. Filmul se va concentra pe viața privată a lui Edgar, destul de tumultoasă de altfel, existând zvonuri conform cărora ar fi fost homosexual. Filmul este în regia lui Clint Eastwood și se preconizează a avea lansarea în S.U.A pe data de 9 noiembrie. Îl așteptăm cu interes și pe ecranele noastre!

leonardo dicaprio2 460x349 Leonardo DiCaprio cu agenda plină până în 2014

Un alt proiect pentru acest an ar fi The Low Dweller, avându-l ca regizor pe Ridley Scott și care urmărește povestea unui criminal, pe nume Slim, tocmai eliberat din închisoare, dar care nu are liniște nici măcar acum, deoarece află că fratele său a fost asasinat. Evident, se va decide că cei care au comis crima vor trebui să plătească și astfel Slim va porni să caute răzbunarea! Din nefericire încă nu se știu prea multe detalii despre această producție, dar sperăm că nu au fost doar vorbe în vânt, pentru că eu una, mor de nerăbdare să-l văd pe Leo în rolul de ”bad guy”!

The Great Gatsby Leonardo DiCaprio1 460x266 Leonardo DiCaprio cu agenda plină până în 2014

Pentru 2012 vom avea parte de deja discutatul The Great Gatsby în versiune 3D unde Leonardo va fi nimeni altul decât Jay Gatsby. Aceasta ar fi a patra ecranizare a romanului lui F. Scott Fitzgerald, după cele din 1949, 1974 și 2000. Regizorul este Baz Luhrmann, cel care a realizat și Australia sau Moulin Rouge. Din distribuție vor face parte pe lângă Leonardo DiCaprio și Toby Maguire, Carey Mulligan și Isla Fischer. Cu un buget de 150 de milioane de dolari filmul va avea lansarea în toamna viitoare.

Django Unchained3 214x300 Leonardo DiCaprio cu agenda plină până în 2014Django Unchained este numele viitorului proiect Quentin Tarantino unde Leo îl va interpreta pe brutalul Calvin Candie, proprietarul unei plantații, în vremea când sclavia era o afacere. Samuel L. Jackson, Jamie Foxx, Kevin Costner și Christoph Waltz sunt cei care îl vor acompania pe DiCaprio în această dramă western, ce va fi lansată  probabil iarna viitoare.

Tot în 2012 se pare ca va apărea Beat the Reaper despre un medic dintr-un spital de urgență din Manhattan (Leonardo DiCaprio), a cărui viață este tulburată de către un mafiot care scoate la suprafață niște adevăruri nu tocmai plăcute pentru medicul în cauză.

În 2013 vom putea să-l urmărim pe Leonardo, dacă totul merge conform planului, în două producții: The Wolf of Wall Street și The Rise of Theodore Roosevelt.

Vă spuneam că DiCaprio are o agendă plină, așadar nu ne-ar surprinde ca și în 2014 să-l vedem în The Chancellor Manuscript, care se zvonește a fi o dramă plină de mister, o adaptare după romanul cu același nume al  lui Robert Ludlum. Regizorul este cel care a realizat și Quantum of Solace, Marc Forster.  DiCaprio va fi producător al acestui film, dar este foarte probabil să-l interpreteze și pe Peter Chancellor, personajul central.

 

The Chancellor Manuscript Movie Poster2 460x206 Leonardo DiCaprio cu agenda plină până în 2014

Așadar pentru toți fanii DiCaprio și nu numai, urmează o perioadă plină de încântare și răsfăț. Vizionări plăcute să avem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.