[interviu] Tudor Cotovelea, regizorul filmului USL

0

Tudor USL9 [interviu] Tudor Cotovelea, regizorul filmului USL

Nu se bucură de notorietatea lui Radu Gabrea sau Cristian Mungiu. Nu a câștigat numeroase premii pe la diverse festivaluri. Se apropie de granița primilor 30 de ani din viață, este proaspăt tătic, iar din 2005 încearcă să demonstreze un singur lucru: că și la noi în țară se poate realiza un film de lung metraj fără implicarea vreunei case de producție sau cu ajutorul CNC-ului.

Tudor Cotovelea este numele său și USL este proiectul căruia încearcă să-i dea viață.

De-a lungul ultimilor 4 ani a realizat diverse strategii care să-l ajute să obțină banii necesari filmărilor. Nu toate au fost eficiente. Uneori a pierdut bani, în loc să câștige. Însă nu s-a dat bătut și nu și-a abandonat visul. Iar cu fiecare an care trecea, lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase și, în prezent, nu mai e cale de întors. USL trebuie să ajungă la final și publicul să-l vadă… cel mai probabil până la finalul acestui an.

FilmeTari îți prezintă astăzi, în exclusivitate, un interviu cu regizorul, scenaristul și producătorul filmului USL. Același om care a fost implicat și în realizarea unor producții internaționale, precum Cold Mountain, Joyeux Noel sau 7 Seconds.


Interviu cu Tudor Cotovelea [FILMETARI]
Vezi mai multe video din Film

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.