Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

6

Lansarea Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 a starnit o intreaga frenezie. Fanii adevarati au putut sa aleaga sa fie printre primii care vedeau filmul, intr-o avanpremiera la ora 24, in unul dintre cinematografele bucurestene. Nu ma numesc fan Harry Potter, dar m-am numarat printre cei care la miezul noptii urmareau prima parte a ultimelor aventuri ,,potteriene”.
Harry Potter and the Deathly Hallows Multiple Harrys 22 9 10 kc 460x271 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

In aceasta penultima parte Harry Potter continua drumul spre infrangerea lui Voldemort, afla tot mai multe lucruri despre Dumbledore, despre trecutul acestuia si are parte de un sarut special. Cei trei protagonisti, Harry, Ron si Hermione vor trebui sa fie mai uniti ca niciodata in incercarea de a distruge ultimul Horcruxes al lui Voldemort, lucru destul de difici pentru ei, mai ales din cauza lui Ron caruia ii este din ce in ce mai greu sa o vada pe Hermione mai apropiata de Harry. Veti vedea, mai ales daca nu ati apucat sa cititi cartea, daca prietenia adevarata rezista. Exista scene intense, foarte bine construite cat sa te tina ,,prins” in actiune, cateva ,,metamorfozari”, daca nu ati vazut filmul, va las pe voi sa descoperiti. As avea multe ,,bucati” preferate, nu vi le dezvalui pe toate, una din ele este cea care o include pe Helena Bonham Carter si ar mai fi un mic moment coreografic care sigur o sa va amuze.
harry potter and the deathly hallows ron and hermione in a tent 27 8 10 kc1 460x294 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 a fost nominalizat la BAFTA Film Awards si as spune ca este unul dintre cele mai bune filme din seria Harry Potter. Voi ce ziceti? Ramane sa vedem marele final, pana atunci va las un trailer la prima parte :

6 COMENTARII

  1. […] in Wonderland’ ‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1′ ‘Hereafter’ ‘Inception‘ ‘Iron Man […]

  2. Nu am rezistat tentatiei sa nu scriu nimic despre filmul asta. Despre harry potter in general. Sincer sunt un fan al filmelor SF, fantastice si de aventura, chiar le ador.
    Ca sa las la o parte prejudecatile si sa nu cataloghez un film fara a fi vazut nici macar o parte (din cele multe), am incercat sa ma uit si eu la vreo 3 parti printre care si penultima, adica partea 1 de la DH. Nu doar ca nu mi-a placut deloc, dar filmul chiar e trist. Am avut impresia ca ma uit la o piesa de teatru, nicidecum la o “capodopera”. Efecte speciale: 2-3, pe fundal-coloana sonora: mai nimic, o liniste mormantala mai pe tot parcursul filmului, actorii: :)) (nu are rost sa comentez), actiune: 3-4 din 10, story: un 3 din 10 cu indulgenta.
    Am reusit sa il termin pt ca am dat forward.
    In concluzie: unul din cele mai triste filme vazute de mine. Imi pare rau pt cele 2 ore pierdute doar cu penultimul din serie si nu inteleg de unde incasarile record pe care le are. Daca la Lord of the Rings i-as da un 10, harry potter ar merita un maxim 3. Vorba unui coleg: e un ras de film. Vizionare placuta si multa rabdare celor chiar vor sa se uite la seria harry potter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.