Girl Most Likely [2013]

0

Tradus în română „Fata care promitea”, filmul este o comedie romantică în regia cuplului de regizori Robert Pulcini și Shari Springer Berman. Deși debutul lor regizoral, American Splendor, s-a bucurat de aplauzele criticilor, îmi este greu să cred că îi vor ierta foarte curând pentru acest film. Lungă și chinuitoare, comedia a uitat undeva pe drum că ar trebui să fie și amuzantă.

Girl_Most_Likely_2

Imogene (Kristen Wiig) este o tânără femeie care se agață în continuare de aproape-succesul pe care urma să îl aibă în lumea scriitorilor. Părăsită de iubit și ignorată de prietenii pe care i-a făcut în New York, încercarea ei de a le atrage atenția se sfârșește prin ceea ce ei cred a fi o încercare de sinucidere. Imogene este externată în grija mamei sale (Annette Bening) și pentru câteva zile este nevoită să se întoarcă în casa în care a copilărit.

Girl-Most-Likely-Movie-Poster-700x393

Povestea nu este una nouă nici pentru dinozauri, cu toate încercările scenariștilor de a o aduce printre ultimele tendințe ale Hollywood-ului, unde se pare că personaje semi-psihotice sunt la mare căutare. Dar nu! Nu se opresc la personajul lui Imogene (care este clar că are niște probleme… cu care chiar dacă se identifică jumătate de glob, tot probleme sunt), ci abordează și niște chestiuni mintale serioase cu care se confruntă fratele ei. Și de aici încolo ne lovim de așa de multe clișee, că ar putea ajunge un drinking game în care toată lumea ar ajunge pulbere în primele 20 de minute. Personajele sunt și ele mulate după o matrice, însă singurul care se pare să atingă vreun nivel de amuzament este personajul lui Matt Dillon, care cumulează pe ecran un timp incredibil de aproape 5 minute. Filmul are premiera pe 23 august 2013.

Vizionați trailerul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.