Ghiceste filmul9 [concurs]

8

nota: in cazul in care nu esti din Bucuresti poti participa la concursul destinat vizitatorilor din toata tara. acceseaza link-ul acesta. poti castiga unul dintre cele 9 dvd-uri cu filme tari.

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de Cityplex Bucuresti, in care va oferim 3 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

Lasati-ne raspunsurile pana vineri 4 februarie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana vineri seara, ei trebuind sa confirme datele de contact.

8 COMENTARII

  1. “Y tu mama tambien”, este un film mexican.
    2 baieti adolescenti si o femeie matura pleaca intr-o aventura, o calatorie cu masina prin Mexic.
    In scena este actrita Maribel Verdu cu unul dintre baieti.

  2. Comentariul corect(am încurcat numele personajului feminin):

    Scena este din filmul “Y tu mamá también”.

    Julio se supărase după ce a aflat că Luisa a făcut sex cu Tenoch. Ca să îl consoleze, a făcut-o şi cu el în timp ce Tenoch aştepta înafara maşinii.

  3. Imaginea postata pe site, este un fragment dintr-un film mexican, unde doi adolescenti isi descopera o latura aparte datorita unei femei mai in varsta decat ei. 🙂 Se numeste: Y tu mama tambien.

  4. Desigur scena de film este din Y tu mama tambien al lui Cuaron, totul intamplandu-se dupa o partida de sex fugara (dureaza doar cateva secunde)si adolescentina dintre Luisa, profesoara bolnava de cancer, si tanarul interpretat de Gael Garcia Bernal, fiind in masina in drum spre frumoasa plaja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.