Ghiceste filmul (52)

25

Am ajuns și la a 51-a ediție a ‘Ghicește filmul’! Încă o săptămână în care FilmeTari și Cityplex București te trimit la film! Așa cum v-am obișnuit, avem 3 invitații duble pe care le puteți folosi la orice film din perioada 27 feb – 1 martie. Pentru că vremea de afară nu ne permite să facem multe lucruri, o activitate pe care o putem face e să mergem la film! Cum câștigăm? Ghicește filmul din care provine scena de mai jos și poți fi unul dintre cei care merg la Cityplex București!

Spune-ne, printr-un comentariu, din ce film este imaginea  de mai jos:

ghiceste filmul1 460x259 Ghiceste filmul (52)

Amintiți-vă că deadline-ul pentru acest concurs este 25 februarie. Nu vă sfiiți să dați un răspuns detaliat, se va lua în considerare! Câștigătorii vor fi contactați pe mail și vor trebui să confirme până duminică seara.

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

25 COMENTARII

  1. A Beautiful Mind (2001). In imagine este personajul John Nash (castigator al premiului nobel in 1994 pentru Teoria Jocurilor) interpretat de Russell Crowe. Un film extraordinar care merita vazut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.