Ghiceste filmul (32)

16

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de Cityplex Bucuresti, in care va oferim 3 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

Lasati-ne raspunsurile pana vineri, 9 septembrie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana duminica seara si vor trebui sa confirme datele de contact.

16 COMENTARII

  1. Filmul “Boys don`t cry” este inspirat din fapte reale avand la baza povestea tragica a unei fete pe nume Teena care datorita aspectului ei se considera baiat si ajunge sa se indragosteasca de o fata. In imaginea de mai sus Teena ii arata o poza cu adevarata sa identitate.

  2. Filmul cu pricina este “Boys don’t cry”, iar in aceasta scena Brandon/Teena (Hillary Swank) ii dezvaluie Lanei (Chloe Savigny) adevarata sa identitate.

  3. Filmul “Boys don’t cry”, prezinta povestea unei fete Teeena/Brandon care se considera baiat din cauza aspectului si se indragosteste de o fata Lane.
    in aceasta scena Brandon/Teena (Hillary Swank) ii dezvaluie Lanei (Chloe Savigny) adevarata sa identitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.