Ghiceste filmul 5 [concurs]

39

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de The Light Cinemas, in care va oferim 5 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

poza de vazut 460x258 Ghiceste filmul 5 [concurs]

Lasati-ne raspunsurile pana duminica 26 decembrie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana luni seara ei trebuind sa confirme datele de contact.

39 COMENTARII

 1. Este o ipostaza din filmul Surviving Christmas 2004, in care drew (ben afflek ) ii cere iertare aliciei pentru divergentele si pagubele facute familiei sale si ii multumeste in acelasi timp pentru timpul petrecut impreuna cu familia si ii marturiseste in acelasi timp ca s-a indragostit de ea… happy end 🙂

 2. Stiu filmul: motivul pentru care l-am tinuta minte- mi-a displacut total “Surviving Christmas” productie din 2004

 3. Surviving Christmas-scena de la sfarsitul filmului in care Drew Latham(protagonistul) sta de vorba cu Alicia Valco cea cu care avea sa ramana impreuna.

 4. Surviving Christmas-scena de la finalul filmului in care Drew(protagonistul) vorbeste cu Alice cea cu care avea sa ramana impreuna.

 5. Ma rog, mai afisez inca o data:

  Filmul se numeste Surviving Christmas si a fost tradus la noi cu Un craciun printre straini.

 6. @Yuki: a disparut ca sa nu-ti copieze cineva raspunsul. 12 comentarii corecte au fost oprite din aprobare si vor fi publicate la incheierea concursului.

 7. filmul se numeste “surviving christmas” rolul principal Ben Afflect (in film Drew Latham) care adopta o familie de craciun,pt ca toti prieteni sai isi petrec craciunul cu familia,iar el nu are una.

 8. Comentaruil meu nu mai apare dar eu spun ca imaginea este din filmul Surviving Christmas din 2004 scena de pe la sfarsitul filmului cand stau ei doi pe scari si vorbesc apoi se saruta.SARBATORI FERICITE!!!

 9. Surviving Christmas (2004) – Un Craciun printre straini o comedie de familie destul de frumusica recomand mai ales acum in prag de sarbatori.

 10. Una din fifosofiile dups care ma ghidez :”gusturile nu se discute”. Pur si simplu, filmul asta nu a fost deloc pe gustul meu: anost, plictisitor, fara a tine cu nimic in priza spectatorul, nu anunta nimic wow care sa infraneze audienta in a renunta la vizionare. Nu spun ca este prost, am vazut filme cu mult inferioare celui in discutie, ci doar ca nu s-a mulat in momentul respectiv cerintelor, asteptarilor si dispozitiei (de ce nu?) mele.

 11. cel mai tare film…..mi-a placut enorm..recomand tuturor…surviving christmas …iar scena este absolut minunata….pentru felul in care ii spune aliciei (frumoasa christina) cat de mult isi doreste sa aiba o familie ca a ei unde poate da de o fata atat de minunata, desteapta si frumoasa. thumbs up for drew (the goog looking ben)…felicitari pentru concurs!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.