Ghiceste filmul (40)

32

Săptămânal organizăm un concurs, alături de Cityplex Bucuresti, în care vă oferim 3 invitații duble la oricare din filmele care rulează în programul cinematografului. Astfel, aveți posibilitatea de a viziona cele mai noi filme apărute în România. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți, printr-un comentariu, la cerința de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu din ce film este imaginea  de mai jos:

ghiceste ... filmul 460x306 Ghiceste filmul (40)

Lăsați-ne răspunsurile până vineri, 4 noiembrie, iar în cazul în care veți avea și un răspuns detaliat (scena, ce se întâmplă în momentul respectiv etc.) aveți șanse mari să vă regăsiți printre câștigători. Câștigătorii vor fi contactați printr-un mail direct, până duminică seara și vor trebui să confirme datele de contact.

32 COMENTARII

 1. Filmul se numeste August Rush. personajele din poza se numesc Evan Tylor (dreapta) si Louis Connelly(stanga). Momentul surprins in poza este atunci cand Louis, fiind impresionat de talentul lui Evan, ( baiatul canta pe strada pt a castiga bani) incepe sa cante alaturi de acesta.

 2. Scena (Dueling Guitars) face parte din filmul August Rush (2007). Este prezentata intalnirea dintre Louis (Jonathan Rhys Meyers) si fiul sau Evan (Freddie Highmore ), baiatul care canta pe strada pt a castiga bani nestiind ca Louis este tatal sau. Louis este emotionat de talentul lui Evan si incepe sa cante in duet cu acesta.

 3. Superb film, l-am vazut si mi-a placut enorm…”August Rush” din 2007. Evan Tylor si Louis Connelly cantand la chiara, in momentul in care Louis il gaseste pe Evan cantand pe strada pentru bani si este uimit de talentul pe care il are.

 4. August Rush este filmul.
  Cei doi se intalnesc in parc si canta impreuna o melodie,Evan fiind foarte impresionat de talentul copilului,nestiind ca este o relatie speciala intre ei.Intr+o simpla discutie,il convinge pe copil sa mearga la concertul la care ar trebui sa participe,il impulsioneaza.

 5. august rush

  —> cantand pe strzile din New York si ingrijit de un strain misterios, August isi foloseste remarcabilul talent muzical pentru a-si cauta parintii de care a fost separat la nastere.

 6. August Rush
  Momentul suprins este acela in care August canta pe strazile din New York pentru a face bani iar Louis este placut impresionat de talentul uimitor pe care il are baiatul.

 7. August Rushu, filmul este din 2007, un film bun, care merita vazut…scnea se desfasoara intr-o piata din New York, cand cei doi se intalnesc intamplator iar Louis ramane placut suprins de talentul baiatului, Evan fiind chiar baiatul sau…

 8. Imaginea face parte din filmul August Rush din anul 2007. Aceasta scena are loc in momentul in care Louis (Jonathan Rhys Meyers) este impresionat de talentul lui Evan (Freddie Highmore) in ale cantatului si se hotaraste sa faca un duet cu el. Partea mai interesanta este ca Louis este tatal lui Evan, insa Evan nu stie acest lucru. Un film care merita vazut. Face toti banii.

 9. Este cel mai frumos film pe care lam vazut pana acuma si credeti am vazut ffff multe filme dar asta e cel mai cel :X:X:X::

 10. August Rush, produs in anul 2007, un copil de 11 ani dintr-un orfelinat viseaza ca-si va intalni parintii si de aceea pleaca in cautarea lor. Simte ca are o anumita conexiune cu muzica… dar de la a pune prima data mana pe un instrument muzical si pana a ajunge intr-o orchesta faimoasa este doar un pas. Insa ajunge pe mana unui om care ii punea pe copii sa cante pentru bani…El incearca sa-si gaseasca parintii si sa gasesta MUZICA,cea care ia unit pe parintii sai: tanarul chitarist irlandez Louis si o frumoasa violoncelista, Lyla. Ei se intalnesc intr-o noapte magica in Washington Square. Tatal ei se impotriveste relatie lor, astfel încât ei ajung sa se desparta, lasand in urma un copil, pe August Rush

 11. Imaginea e din August Rush… Evan si Louis fac un duet al chitarilor, moment emotionant cel putin pentru mine, pentru ca Louis este de fapt tatal lui Evan.

 12. Aceasta imagine este a filmului August Rush.In aceasta scena Louis este placut impresionat de talentul lui Evan in ale cantatului si face un duet cu el.Ce face filmul si mai fascinant este ca Louis este tatal lui Evan,acesta insa nestiind acest lucru.Foarte frumos filmul merita vazut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.