Ghiceste filmul 24 ?!?

7

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de Cityplex Bucuresti, in care va oferim 3 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

movie request 460x306 Ghiceste filmul 24 ?!?

Lasati-ne raspunsurile pana vineri, 1 iulie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana duminica seara si vor trebui sa confirme datele de contact.

7 COMENTARII

  1. Disturbia. Cand Kale (Shia LaBeouf ) intra in casa vecinului sau Sr. Turner (David Morse) in cautarea mamai lui Julie (Carrie-Anne Moss)

  2. Disturbia. Cand Shia LaBeouf (Kale) intra in casa vecinului sau David Morse (Sr. Turner) in cautarea mamei Carrie-Anne Moss (Julie)

  3. Disturbia. Cand Shia LaBeouf (Kale) intra in casa vecinului sau David Morse (Sr. Turner) in cautarea mamei Carrie-Anne Moss (Julie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.