Four Christmases (2008)

4

four christmases poster Four Christmases (2008) Actori: Vince Vaughn, Reese Witherspoon, Robert Duvall, Jon Voight

Pentru ca este sezonul filmelor de sarbatori si pentru ca ieri a fost Mos Nicolae, astazi va povestesc despre un film de Craciun. Vince Vaughn (Fred Claus de anul trecut) si Reese Witherspoon (din Blonda de la Drept) fac cuplul perfect pentru sarbatorile voastre. De sarbatori, intreaga familie se reuneste. Banuiesc ca si la voi se intampla acelasi lucru. Dar va reuniti ca vreti sau ca trebuie? Nu stiu cat de mult il agreati voi pe Vince Vaughn, dar mie imi este foarte simpatic si… comic. Este unul din actorii aia care ma fac sa vizionezi filmul doar sa vad ce replici mai scoate. Sunteti pregatiti sa faceti de 4 ori Craciunul?

Ei sunt cuplul perfect, cu o imaginatie debordanta si care parca au replicile 4c460 300x180 Four Christmases (2008) de cuplu stabilite dinainte. De ce 4 Craciunuri? Pai, in momentul cand credeau ca au scapat de familii si vor merge in Fiji in vacanta, cursele aeriene sunt anulate. Si? Si un reporter le ia un interviu pe aeroport, interviu care este vazut de familie. Si de ce 4? Parintii lor erau despartiti si fiecare avea familia lui. Sa vedeti ce fete fac atunci cand vad camera pe ei :)) . Si va dati seama ca cele 4 familii sunt niste familii de ciudati, cu oameni de neinteles si care vor crea suficiente full 64373 300x173 Four Christmases (2008) situatii in care sa te prapadesti de ras. Cand ai niste frati luptatori de wresling si cand ai o mama care se culca cu cel mai bun prieten al tau te poti astepta la ce e mai rau:)

Download subtitrare “Four Christmases” in curand.

Filmul este perfect pentru sarbatori, linistit, de familie, dar si de cuplu. Desi Vince este de 5 ori mai mare ca Reese, cuplul este potrivit pentru acest rol, acela al oamenilor care se confrunta cu problemele socrilor. Va recomand si trailerul, dar si fazele comice.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. Filmul a fost dragut dar ma asteptam la mai mult de la cei doi actori (pentru ca sunt unii dintre preferatii mei…)
    L-am vazut la cinematograf si pe la jumatate eram putin plictisita 🙂 . Daca va plac comediile usoare, asta e potrivita, dar nu va asteptati la prea mult 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.