Filmul Lunii: Wrath of the Titans (2012)

7

Wrath of the Titans este, pentru cei care nu au avut curiozitatea sa-l vada, continuarea filmului Clash of the Titans, lansat acum doi ani. De aceasta data vedem productia in IMAX 3D, iar partea aceasta vizuala il ajuta foarte mult. Si stiti cum sunt alte filme in 3D, facute doar ca sa fie facute. Nu, Wrath of the Titans chiar face sens… Am apreciat legaturile mitologice (Legendele Olimpului), grafica spectaculoasa (chiar daca vreo 2 fulgere nu erau la locul lor) si actiunea. Pentru ca de la asta se asteapta publicul de cinema: cand un film este de actiune sa existe peste 50% actiune. Si am primit actiune. As fi vrut o Andromeda mai spre Alexa Davalos sau Gemma Artenton, daca intelegeti la ce ma refer… dar atat de multa atentie trebuia sa ia blonda, asa ca s-a lipit perfect in scenariu.

Wrath of the Titans poza 1 460x306 Filmul Lunii: Wrath of the Titans (2012)

Filmul spune aceeasi poveste a lui Perseus, doar ca peste 10 ani, atunci cand invingatorul Krakanului ne face cunostinta si cu fiul sau. De aceasta data zeii nu se inteleg prea bine si “reusesc” sa puna in pericol omenirea printr-o alianta nu foarte inspirata. Normal, cine putea sa fie cel caruia i se cere salvarea? Ati ghicit, fiul lui Zeus, acest pletos (de acum) Sam Worhington. Nu ma intelegi gresit, nici eu nu merg la frizerie prea des.

Wrath of the Titans poza 2 460x306 Filmul Lunii: Wrath of the Titans (2012)

Veti vedea un labirint interesant (si destul de greu de inteles), multa lava, o batalie destul de inegala intre Cronos si armata grecilor, o coloana sonora palpitanta (aici e de auzit), inchisorea si templul zeilor si multe alte surprize pe care (urmeaza o replica cliseica) va las sa le descoperiti singuri. Sa ne asteptam si la un al treilea film, scenaristul fiind deja angajat. Fictiune, legende, 3D si actiune. Suficient?

Filmul Lunii” este o rubrica in care va recomand ce film mi-a placut mie mai mult si mai mult luna aceasta. Un singur articol pe luna, in putine cuvinte, ce vine ca o recomandare din suflet. Pe lista nominalizarilor, din aceasta luna, au mai fost “The Hunger Games” si “John Carter“, filme cam in acealsi stil dar cu executii mai slabe. 

Vizionati trailer:

7 COMENTARII

  1. […] sa vad o a treia parte putin mai buna ca aceasta – ori mult mai buna, ori deloc. Floryan – FilmeTari Am apreciat legaturile mitologice (Legendele Olimpului), grafica spectaculoasa (chiar daca vreo 2 […]

  2. Minunat, filmul. lunii- Clash of the Angsty CGI puppets. Si nu ma refer doar la creaturile realizate pe computer.

  3. Destul de dezamagit de film.
    Povestea din pacate cam lipseste, nu te surprinde cu nimic.
    Efectele sunt foarte reusite, dar daca ai vazut trailerul, multe surprize nu mai ai nici in privinta asta.
    Nota mea: 7/10.

  4. a fost mai reusita prima parte dupa parerea mea…pe mine ma cam plictisit acest film..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.