Legion (2010)

12

Nu-mi vine să cred că mi-am putut imagina că această producţie poate fi mai bună decât “Constantine“. Dacă ar fi să compar, “Legion” nu se ridică nici măcar pe sfert la valoarea lui “Constantine”. Aşa cum probabil v-aţi dat seama deja, acesta nu va fi un review pozitiv. Credeţi-mă că mie îmi pare cel mai rău. Pentru că atunci când v-am prezentat trailerul m-am declarat de-a dreptul încântată de peliculă şi abia aşteptam să-l văd. Acum nu am decât să recunosc că m-am înşelat amarnic şi să vă dau un sfat prietenesc: nu vă pierdeţi timpul cu filmul acesta. O să fiţi foarte dezamăgiţi şi, poate, chiar frustraţi, pentru că porniţi cu nişte aşteptări foarte mari şi o să vă treziţi că vi se oferă acelaşi produs reciclat, iarăşi şi iarăşi. Am crezut că vor oferi un concept cu totul nou, că vor avea efecte speciale excepţionale, multă acţiune, momente dramatice care să te emoţioneze până la lacrimi, răsturnări de situaţie şi, mai ales, un MESAJ puternic.

Cum să nu! M-am plictisit, m-a enervat jocul actorilor şi scenariul foarte slab, am râs de interminabilele scene-clişeu din film, numai de ce mi-am dorit nu am avut parte.

Legion 2010 Legion (2010)

Dumnezeu şi-a pierdut speranţa în omenire. Ultima oară când s-a întâmplat acest lucru a trimis Marele Potop. De data asta îşi trimite îngerii ca să îi extermine pe toţi oamenii. Dintre toţi, numai Arhanghelul Mihail este cel care se revoltă şi decide să “cadă” pe pământ şi să apere singura femeie a cărui copil reprezenta salvarea umanităţii. Astfel, toată acţiunea are loc într-un local din mijlocul deşertului unde îngerul şi alte câteva persoane vor încerca să o apere pe barmaniţa însărcinată şi să rămână în viaţă. Nu, Satana nu are nicio treabă în filmul nostru. Păcat! Poate aşa ar fi făcut lucrurile mai interesante. O să aveţi parte şi de o luptă între Michael şi Gabriel, dar nimic spectaculos nici de data aceasta. Finalul e aşa cum vi-l imaginaţi deja.

10758 Legion (2010)

Ştiu că mulţi dintre voi nu se vor putea abţine şi, mânaţi mai mult de curiozitate, vor urmări pelicula. Vă invit, în acest caz, să lăsaţi un comentariu şi să-mi spuneţi vouă cum vi s-a părut. Pentru că, pentru mine, a fost o dezamăgire cruntă. Putea ieşi ceva super mişto, trailerul arăta extrem de bine şi distribuţia nu era foarte slabă. Partea cea mai nasoală e că au lăsat loc de o continuare. Dar, la cât insucces va avea prima parte, nu cred că se pune problema de un sequel.

Vizionati trailer:

12 COMENTARII

  1. Dezamagire totala… nu incercati sa-l vedeti, veti pierde o ora si ceva din viata degeaba.
    Un film plin de clisee si un scenariu de nota minus 1.

  2. De acord cu Marius – aproape cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata. Noroc ca am pierdut ora respectiva in tren unde oricum as fi pierdut-o :p

  3. Am vazut si eu trailer-ul si mi s-a parut interesant, desi nu e chiar genul meu. Dar daca Ankha i-a dat doar 4, cred ca renunt la ideea de a-l mai vedea…Totala incredere…;)

  4. Ankha a fost indulgenta 🙂 Scott Stewart ar trebui sa o cinsteasca cu o pulpa de miel..ca tot vine Pastele.. 🙂 Nota 2, nu.. de fapt..1 , sunt prea multe stelute acolo , i-as fi dat si un 0 daca as fi putut 🙂

  5. si eu am asteptat filmul acesta la recomandarea “filmetari” facuta de tine anu trecut. sunt total de acord cu tn. filmul e varza, plictisitor…si chiar…NASPA…ca sa zic mai pe scurt

  6. Ce sa zis e destul de bunicel imi plak mult scenele cand se iau al lupta zombii sau ce sunt aia (baba si baiatul de carter) nu pre sunt asa de imspaimantatori. E eu un am trecut cu vederea unele faze si iam dat 10 😀 pt mn filmul e okey leam dat si pe mass la prieteni mei url-ul(http://www.filmetari.com/filme/fantastic/legion-2010.html) ca sa voteze si ei si sa vb despre pt importanta din film trailerul prezentat.E tare filmul dar nu l-am vazut pe tot ca nam avut timpul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.