Cloverfield (2008)

19

a Cloverfield (2008) Actori: Lizzy Caplan, Jessica Lucas, T.J. Miller, Michael Stahl-David, Mike Vogel, Odette Yustman, Anjul Nigam, Margot Farley, Theo Rossi

Prea mult tam-tam pentru filmul acesta si prea slab scenariul. Da intradevar ideea de a face un film pe care spectatorul sa-l vada din postura unei filmari cu o camera de luat vederi este interesanta, insa povestea filmului se altereaza treptat.

Despre ce este vorba? Hmm o poveste intre “I am legend” si “Godzilla” ca sa facem asa o scurta comparatie. Aflati la petrecerea de ramas bun al unuia dintre prieteni un grup de tineri este martor alaturi de tot New York-ul la un atac ale unor creaturi. Totul bine si frumos… daca ti-ai da seama de la inceput despre ce este vorba si nu la final:P.

Download subtitrare Cloverfield click aici.

aa Cloverfield (2008) Ce nu mi-a placut? Ca tot filmul (aproape tot) este facut aratandu-ne filmarea unuia dintre personaje, filmare ce ajunge sa-ti dea dureri de cap de la atatea miscari in timp ce alearga sau schimbari de directie. Ce mi-a placut? Misterul dat tocmai de aceasta filmare care nu suprindea exact ce se intampla cum trebuie si ideea de a fi atacati de un monstru urmata de trairile date de frica, emotie si spaima.

Aaa da… cea mai tare faza e cand ii zboara capul Statuii Libertatii…

Da o nota filmului “Cloverfield”

Vizionati trailer:


19 COMENTARII

  1. cred ca regizorul a ramas profund impresionat de filmarile facute de amatori la 11.sept…am strans din dinti si am vrut sa am rabdare sa vad finalul,m-au exasperat miscarile haotice ale camerei de filmat,consider ca s-a exagerat in dorinta unei impresii de filmare live.nota 3 !

  2. De bun ce e filmul asta,am plecat dupa 15 minute din sala,pt ca imaginile iti dau dureri de cap,iti “falfaie” ochii,urmarind cum alearga un disperat cu virgula camera dupa el

  3. De bun ce e filmul asta,am plecat dupa 15 minute din sala,pt ca imaginile iti dau dureri de cap,iti “falfaie” ochii,urmarind cum alearga un disperat cu virgula camera dupa el

  4. bai anonim, esti un idiot . cu care nu este cacofonie si ca atare nu e nevoie sa pui virgula intre ele, si iar ca atare macar puteai pune virgula , nu sa scrii cuvantul in sine . doamne ce bou mai esti, iar filmul e bun ..dar nu are rost sa mai comentez asta, mi-e limpede ca esti prost si pace

  5. Am vazut tot filmul,chiar daca 2 ore de la terminarea filmului am vazut dublu…Eu nu am inteles ce s-a intamplat la final … Si mai ales au reusit sa omoare monstrul sau nu ?? Inca un film care te lasa cu ochii in soare

  6. Am vazut filmul al Multiplex si trebuie sa spun ca e excelent. Godzilla filmat cu o camera video si tu ca spectator vezi tot ce se intampla prin ochii celui care filmeaza. E un film care te “tine pe marginea scaunului”.

    Da, imaginea e mai tot timpul miscata insa asta contribuie la realismul filmului. Si nu, daca nu l-ai vazut la cinema, nu are rost sa-l vezi pe calculator pt ca nu o sa intelegi nimic (decat daca ai o instalatie home theatre serioasa). De ce zic asta?

    1. e prea multa miscare in film ca sa poti urmari pe un ecran de calculator. (Daca ai o plasma de 50 inchi, mai merge).

    2. sunetul : EXCEPTIONAL ! Face cel putin 50% din atmosfera filmului. E un deliciu sa auzi cum trage armata cu tancurile in monstru, sa simti bassulo in piept.

    La fel iti creste tensiunea atunci cand elicopterul se prabuseste si auzi toate alarmele de bord cum tiuie.

    Ii dau lejer nota 8/10

  7. dak voua va convine s stati frumos in scaun privind armata cum omoara un monstru nu va mai uitati.
    cei care pleaca dupa 15 min nu sunt normali
    monstrul a fost omorat( din moment c cineva a gasit caseta da c sa ceri…)

  8. foarte misto filmu..de ob numi plac filmele filmate asa da asta e foarte tare.da..suspans..da efecte speciale…da poveste marfa.l-am vaz de 2 ori si l-as mai evdea o data.

  9. In ciuda comentarilor lasate aicea sa zic eu parerea mea despre acest film,nu sunt un urmaritor de filme oarecare ci un devorator de filme la viata mea am vazut sute de filme si seci de seriale incat uneori ma intreb daca nu sunt prea obsedat de pelicula…despre film….e adevarat o fuziune intre godzilla si i am legend…filmul are suspans,are actiune,umpic te sperie…are tot ce ii trebuie…filmul merita pe departe cel putin 9….sonorizare minunata…are un bass si dak te uiti la calculator macar sa ai un sistem audio mijto si sa te uiti noaptea si singur la el pe la vreo 2 seara cum am facut eu….senzatii unice….seamana foarte mult cu The War of the Worlds…si fimul acela are o sonorizare mijto….pana la urma nu uitati este doar o inregistrare…finalul nu e unul fericit ca in orice film….nici macar nu are final…te lasa cu buza umflata parca mai vrei…asa e i am legend trebuia sa faca un film de lungimea lui lord of the rings pe i am legend atata actiune putea incapea acolo…fara pareri proaste am ramas impresionat prima oara doar din trailer…

  10. anonimu ala care il injura pe celalant anonim ii tare da nu sunt de acord cu el intr-o privinta filmul nu e p gustu meu…si daca ar fi trebuit sa ii dau o nota intre 1 si 10 ias fi dat un minus 6 :)) . pace turutor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.