Ankha: Harry Potter (6) and the Half-Blood Prince (2009)

8

Am aşteptat acest film cu sufletul la gură! Sunt o fană a seriei “Harry Potter” şi pot spune că a fost o reală plăcere pentru mine să urmăresc cele cinci părţi. Chiar dacă citisem cărţile înainte şi ştiam ce se va întâmpla, fiecare film în parte a avut savoarea sa şi am fost surprinsă de fiecare dată de felul în care reuşeau producătorii să redea acel univers al fanteziei, al magiei. Fiecare continuare mi se părea mai bună, mai fascinantă, mai extraordinară ş.a.m.d. Era normal să am aşteptări şi mai pretenţioase de la această ultimă producţie. Nu spun că nu mi-a plăcut, doar că, spre deosebire de celelalte filme, nu am mai găsit acelaşi farmec. Speram la ceva mult mai exploziv. Da, sunt şi aici dezvăluite destule secrete şi, aşa cum s-a întâmplat şi în celelalte părţi, o persoană apropiată lui Harry moare, dar desfăşurarea acţiunii mi-a lăsat impresia unei înmormântări.

Chiar şi când joacă meciul de Quidditch totul pare aşa de … lipsit de intensitate, de viaţă. În condiţiile astea cele aproximativ două ore jumătate ţi se par o eternitate, iar la sfârşit s-ar putea să ieşi puţin buimac.

hbp11 Ankha: Harry Potter (6) and the Half Blood Prince (2009)

Partea cea mai tristă la “Harry Potter şi Prinţul SemiPur” constă în faptul că nu există o confruntrare directă între protagonist şi Voldemort. Cu toate acestea vei afla mai multe din trecutul lui, de pe vremea când era încă un copil pe nume Tom Riddle iar Dumbledore îl adusese la Hogwarts pentru puterile sale neobişnuite. În rest vei avea parte de noutăţile cu care te-au obişnuit celelalte filme: un profesor nou la Hogwarts, care îl avusese elev pe Cap-de-Mort, personajul bun (în aparenţă) care devine rău la final, vrăji noi şi, poate cel mai important detaliu, un obiect al magiei negre denumit “Horcrux”, datorită căruia Voldemort nu murise în noaptea în care i-a ucis pe părinţii lui Harry. Pe lângă toate acestea vă mai interesează de primul sarut al lui Potter si veti afla si de cine este indragostita Hermione:))

hbp14 Ankha: Harry Potter (6) and the Half Blood Prince (2009)

Orice aş spune eu, toţi cei care au văzut măcar unul din filmele “Harry Potter” vor fi, cu siguranţă, destul de nerăbdători să îl urmărească şi pe acesta. Ca să închei, vă mărturisesc că, în ciuda faptului că această parte nu a fost exact cum mă aşteptam, nu mă voi putea abţine să nu vizionez şi ultimele două filme. Deoarece, chiar dacă nu mă încântă de fiecare dată, cel puţin pentru poveste şi atmosferă, merită să vezi filmul.

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

  1. vreau sa vad filmul neaparat :X
    dar am auzit ca la noi se lanseaza abia pe 24 iar cum cinematograful din orasul meu e jalniiiic probabil o sa pot vedea filmul acolo probabil peste un an

    oricum am citit toate cartile si din disperare probabil il voi descarca de pe net:D

  2. Am vazut filmul joi seara. E dupa parerea mea cel mai prost din cele aparute pana acum. Nu se intampla nimic tot filmul. 5 minute de actiune la final ca sa-ti explice titlul filmului si gata. Boring as hell!

  3. dimpotriva, consider ca mi-a placut cel mai mult filmul acesta. poate pt ca are si unele scene amuzante. chiar a fost o placere sa-l vad. si bineinteles, momentele de tristete de la sfarsit…

  4. Nu mi-a placut filmul. M-a plictisit destul de tare incat de 2 ori chiar era sa adorm in sala de cinema. Si asta nu s-a mai intamplat de ceva vreme..poate de la Saw 5:) Cred ca Harry Potter a devenit un cliseu deja si o francisa producatoare de $ cu siguranta. Nu sunt o fana dar am urmarit toate partile iar cea mai buna a fost fara indoiala prima. Pacat;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.