You Got Served (2004)

14

855109you got served posters 202x300 You Got Served (2004)Actori: Omarion Grandberry, Marques Houston, Jennifer Freeman, Lil’ Fizz, Marty Dew, Malcolm David Kelley, Meagan Good

Mai cautai inca un film cu dans? Ei bine, “You got served” este filmul ce peste cativa ani va fi considerat un clasic in asemanarile de gen. Dupa ce te gandesti ceva la cat petrec baietii (si cele cateva fete) la repetitii pentru a realiza un astfel de film intelegi parca si partea de actorie. Putine filme au replici sau scene mai slabe ca acesta, dar la fel putine filme au scene de dans mai bine realizate. Se compenseaza nu? Un alt lucru interesant este “dragostea” cum numesc ei conexiunea de miscari si prietenie intre membrii unei echipe. Dragostea face totul.

David si Elgin sunt doi frati ce au pus bazele unei echipe de <co8 300x195 You Got Served (2004)street dance> cu care participa la competitii de cartier in depozitul unui simpatic om al comunitatii. Toate incep sa mearga prost cand, dupa ce accepta provocarea unor albi, pierd suma de 5000 de dolari. Odata cu asta afacerile necurate in care erau implicati dau gres, iar banii despart prietenia bunilor prieteni. Filmul urmareste si povestea de dragoste (slab produsa) dintre David si sora lui Elgin. Si totusi unde va fi punctul culminant? La “bounce”-ul ce se organizeaza la Los Angeles ce are ca premiu pe langa participarea intr-un videoclip de-al lui Lil’Kim, suma de 50 000 de dolari. Bani suficienti pentru a-si rezolva afacerile neterminate.

flip1 225x300 You Got Served (2004)Download subtitrare “You Got Served” click aici.

Ca o interesanta coincidenta, prietena jumatatii feminine din povestea de dragoste din film, jucata de Meagan Good a jucat in 2007 tot intr-un film de dans “Stomp the Yard“, an in care si Omarion Grandberry (David) a bifat un film din gen, “Feel the Noise“. Inainte sa va intreb de cate ori ati pus pause si dat reply pentru a revedea faze spectaculoase de dans, va mai spun ca nu va recomand filmul daca ati cautat unul cu tineri sau cu o poveste de dragoste; pentru acele tipuri sunt altele mult mai bune, pentru dans acesta este perfect. De la ce vine “You got Served”? Este un fel de ati zice “ati pierdut, fraierilor”.

P.S. Lil’Kim era cam plinuta…

Vizionati trailer:

14 COMENTARII

  1. Film bun din cat am vazut din trailer si din descrierea facuta de voi.Va urez mult succes cu acest blog sau site la cati mai multi vizitatori,dar insa sa puneti mai multe filme pe zi.

  2. Nu o sa mai dureze mult pana cand or sa apara 2 filme pe zi sau poate trei, inca incerc sa fac o asemenea structura cat sa ne permita mai multe filme.

  3. @ ROOLLY: are nota naspa pentru ca realizarea lui nu este cine stie ce, sa nu mai vorbim de prestatia actorilor in planul strict actoricesc.

  4. pai ce sa mai… actorii sunt de nota 10 si sincer nu vad de ce n-au castigat macar o zmeura de aur, ca pe mine m-au convins de talentul lor actoricesc prin dans…

  5. sa ma anuntati si pe mine cand mai apare un film care sa egaleze “you got served”…desi nu prea cred…

  6. de unde pot downloda si yo filmu.E prea smecher filmu dar uitativa si la step up 2 e prea smecher kred k il intrece you got served,mie asha mi se pare;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.