Feel the Noise (2007)

1

poster1 Feel the Noise (2007)Actori: Rosa Arredondo, Luis Cruz, Giancarlo Esposito, Omarion Grandberry, Victor Rasuk, Charles Duckworth, Zulay Henao

Feel the Noise este genul de film asemanator “Step UP” si “Take the Lead” numai ca in el se pune accentul pe cantat si nu pe a stii a dansa. Totusi elementul comun il reprezinta dansul pe reggaeton si miscarile pe care le stie/face prietena personajului principal. Urmand motto-ul “Dreaming is free”, personajul principal trece peste greutatile familiei, peste pericolele mortale ale anturajului si incearca sa-si indeplineasca visul.
FeeltheNoise Feel the Noise (2007)
Rob se muta in Puerto Rico deoarece dupa ce incercase sa fure jentile unui temut smecheras din New York, acum este urmarit cu pistolul de catre acesta. In Puerto Rico sta la tatal sau, ce il parasise cand era mic. Aici se imprieteneste cu fratele sau vitreg ce incepe a-i arata viata de acolo. In unul din cluburi o cunoaste pe C.C., o dansatoare foarte buna ce este in cautarea unui producator 20071021 noise1 Feel the Noise (2007)care sa o faca celebra. Cei doi sunt atrasi unul de celalalt fapt ce atrage asupra familiei sale alte pericole.

Download subtitrare “Feel The Noise” click aici.

Desi nu foarte emotionant, filmul devine interesant odata cu miscarile domnisoarei Zulay Henao pe ringul de dans. Se pare ca filmul este produs de Jennifer Lopez, astfel ca in multe situatii vom remarca si amprenta sa. Totusi visele nu se vor indeplinii niciodata asa repede, dar este o poveste bunicica ce pentru multi poate insemna ceva. Asa cum am vazut ca multi cauta in astfel de filme, povestea este lasata pe plan secund, muzica fiind cea care conteaza.

Vizionati trailer:


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.