The Back-up Plan (2010)

2

Nu ştiu dacã aţi observat, dar în viaţa asta, existã un anumit gen de persoanã cãruia i se va întâmpla un anumit gen de chestii. Chestii pe care tu probabil le-ai cãra în spate, doar-doar or rãmâne un pic şi-n ograda ta, le-ai fura din curtea vecinului sau poate ai încãlca acel dicton cu “niciodatã nu am sã…”. În popor i se zice “o fi gustat din c**a atunci când era mic” sau “norocul prostului”. În ceea ce-o priveşte pe protagonista noastrã de astãzi, nu îi pot pune la îndoialã alimentaţia din fragedã pruncie, nici nu i-am aflat QI-ul printr-o testare psihologicã, dar înclin sã cred cã doar pentru cã se numeşte Jennifer Lopez, asta îi dã dreptul sã pretindã în a le avea pe toate. Sã fim serioşi, înseminare artificialã reuşitã din prima, şi-n plus de asta, mai gãseşti şi un tip incredibil de fermecãtor care sã accepte sã-ţi creascã odraslele doar de dragul tãu? Dar pentru cã nu pe toţi ne cheamã J.Lo şi nu prea semãnãm de la spate, noi muritorii încã avem şansa sã visãm. “The Back-up Plan”, comedie romanticã, cu savoare de brânzã, din pãcate şi la figurat, o aduce deci înapoi (cine o fi chemat-o, totuşi?) pe voluptoasa Jennifer Lopez, pe Alex O’Loughlin (Whiteout, August Rush), Michaela Watkins şi Eric Christian Olsen. Totul sub îndrumarea atentã a regizorului Alan Poul, pe care încã-l blamez cã a ales-o pe Jenny from the block pentru film, şi nu s-a încrezut în farmecele altcuiva, dar nici c-ar mai conta acum, cãci povestea rãmâne aceeaşi..

backupplanpic3 460x306 The Back up Plan (2010)

Zoe (Jennifer Lopez) are cam tot ce şi-ar dori o femeie de la viaţã: frumuseţe, prieteni şi o situaţie materialã excelentã. Mai puţin de un bebe, doi sau trei. Pentru cã ea spune cã nu are nevoie de bãrbaţi, ca şi multe alte domnişoare de altfel. Astfel cã, o putem surprinde pe distinsa fatã intrând respectiv ieşind, dintr-un centru de inseminare artificialã. Deci, cu puţin noroc, îşi va avea şi copilul dorit. Şi da, în continuare fãrã ca asta sã implice şi prezenţa unui bãrbat real în viaţa ei. Şi, din pãcate pentru ea, asta pânã îl întâlneşte pe chipeşul Stan, un aşa-zis fermier de care aceasta se va îndrãgosti nebuneşte, chiar la câteva zile dupa ce aflã cã manevra medicalã i-a şi ieşit, urmând sã devinã mamã. Cruntã întâmplare, dar gandiţi-vã acum, cum este sã faci marele anunt cu burtã unui tip care încã nu îşi doreşte copii, şi mai rãu, care nici mãcar nu este conceput de el?

the back up plan 20100108043753659 640w 460x306 The Back up Plan (2010)

Dar pentru cã nu te numeşti Jennifer Lopez, o sã fie nasol. Posibil sã rãmâi şi cu buza umflatã, pe lângã burta care oricum se pregãteşte sã ia proporţii. Nu stiu cât de evidentã este aceastã “simpatie” a mea pentru divã, dar cert este cã nu-ţi trebuie destulã minte sã-ţi vinzi primele poze cu ale tale odrasle pe sume exorbitante unor tabloide de succes, şi nici sã pledezi pe “Yo, yo, I’m Jenny from the block” şi sã nu (mai) ştii ce e ãla asfalt. Revenind la peliculã, nimic interesant nu se perindã, totul abundã în plictiseli, schimonoseli de-ale divei care seamãnã cu “I’m acting here, hellllo?!” şi altele. Bine mãcar cã are muzicã mişto pe fundal (am surprins-o pe Colbie Caillat şi-al ei “Fallin’ for You”), iar simţul estetic este surprins foarte bine, aka poartã niste vestimentaţii tari cam in 3/4 din film. Ah, şi pe final nu ştim dacã suavul Marc Anthony i-o fi suportat toanele de graviduţã aşa cum simpaticul Alex O’Loughlin reuşeşte pe micile ecrane, dar nici nu ne prea intereseazã, right?

Vizionaţi trailer:

2 COMENTARII

  1. Cel mai prost film al anului. Credeam ca nu se mai termina. Acum am venit de la cinema si pot sa zic ca nu mi-a placut absolut deloc. M-a scos din sarite Zoe asta. Cum Dumnezeu sa porti ditamai tocurile cand ai burta pana la gura?! Si sincer, mi s-a parut o blonda de aia proasta rau la majoritatea intamplarilor. Doar catelul ala dragalas mi-a placut din tot filmul. Si mi se parea de-a dreptul tampit si scarbos cand zbiera aia acolo sa nasca sub apa. Am si inchis ochii si incercam sa adorm pentru ca simteam ca dureaza o vesnicie. Nu-l recomand deloc. Au inceput sa nu-mi mai placa deloc comediile astea romantice de 2 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.