Serial: My name is Earl (2005)

2

Ce misto e cand dai de un serial bun, amuzant, care sa aiba multe sezoane si sa te tina entertained multa vreme. Cam asa a fost cand am dat de My name is Earl, serial care m-a captivat cateva saptamani bune. Are patru sezoane mari si late, cu o gramada de episoade si multe personaje unice. Utilizeaza de umor bun, intamplari cat se poate de haioase si are la baza o poveste chiar frumoasa.

0000000543 20060919015552 Serial: My name is Earl (2005)

Actiunea are loc in oraselul fictiv Camden County, casa unora dintre cei mai interesanti oameni cu care va veti intalni vreodata. Earl Hickey, care apare tot timpul in poze cu ochii inchisi, obisnuia sa fie un ratat cu o gramada de talharii si alte crime marunte la activ. Viata sa plina de nelegiuiri se schimba in momentul in care castiga 100.000 $ la loterie. Norocul sau nu dureaza prea mult fiindca pierde biletul de loterie si este lovit de o masina. In spital are o revelatie si descopera conceptul Karma: toate faptele pe care le comiti, fie ele bune sau rele, se intorc asupra ta. Earl se hotaraste sa se schimbe si sa faca numai bine asa incat sa-i mearga si lui la fel. Si astfel intocmeste o lista cu toate lucrurile rele pe care le-a facut de-a lungul vietii, cu gandul sa le rascumpere cumva. Earl es Randy Hickey Serial: My name is Earl (2005)

Lista devine laitmotivul serialului, iar fiecare episod il urmareste pe Earl care incearca sa taie cate un rand din lista sa. Ajutat de fratele sau Randy, Earl intra in contact cu oameni care mai de care mai colorati si inediti. Unii sunt din trecutul lui, in timp ce altii sunt persoane care le intalneste pentru prima oara. Oricum ar fii, Earl reuseste, pe parcursul serialului, sa devina un om mai bun si sa invete lectii valoroase de viata. Sa nu va ganditi ca totul decurge fara incidente. Ba dimpotriva, cei doi frati intampina dificultati la tot pasul. Daca primul sezon este hilar, insa cat de cat credibil, urmatoarele trei capata tente din ce in ce mai caricaturale, cu situatii si personaje parca iesite din desenele animate. earl101 2 Serial: My name is Earl (2005)

Jason Lee pe care il stiti din Mallrats, Vanilla Sky, The incredibles si Alvin and the Chipmunks joaca rolul lui Earl Hickey, fost hot notoriu, actual bun samaritean. Randy Hickey, fratele lui Earl, este interpretat de Ethan Suplee, cu roluri in filmele The fountain, The butterfly effect si Blow. Alte personaje notabile mai sunt: Joy (Jaime Pressly), fosta sotie a lui Earl si poate cel mai bun exemplu de tipa white trash, Darnell (Eddie Steeples), fost agent secret, actual barman si Catalina (Nadine Velazquez), o emigranta ilegala care lucreaza ca stripteuza si camerista la un motel. Aceste personaje, plus multe altele, va vor intampina in Candem County unde sigur va veti simti ca acasa.

2 COMENTARII

  1. Imi place foarte mult serialul. Acest Earl aduce un pic a Charlie din “Two and a half man” cu hazul sau si situatiile foarte comice. Ce sa mai spun decat ca e unul din cele mai tari seriale vazute de mine, si in ciuda faptului ca nu e foarte mediatizat este un adevarat succes. Sper sa prind si sezonul 5!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.