The Hangover (2009)

33

the hangover poster 194x300 The Hangover (2009)Actori: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham

Dupa ce a facut o treaba bunicica in “He’s Just Not That Into You“, Bradley Cooper revine la doar cateva saptamani distanta in comedia americana “The Hangover“.  Am privit cu scepticism acest film si am avut dreptate sa-l privesc asa. L-am lasat deoparte si l-am vizionat atunci cand chiar trecusem peste toate posibilitatile de filme noi de pe saptamana aceasta. Chiar daca posterul filmului este complet neatragator, productia a reusit sa stranga in nici 3 saptamani de la lansarea in cinematografe, aproape 100 de milioane de dolari. Foarte bine daca ma intrebati pe mine, avand in vedere ca la cum arata filmul nu cred ca s-au bagat in productie mai mult de cateva zeci de milioane (si asta maxim). Observati cum am incercat sa evit sa vorbesc despre povestea filmului?

Pai ce ar fi de povestit? 4 barbati pleaca la Las Vegas pentru a petrece inainte de nunta the hangover 1243435736 2 2009 300x146 The Hangover (2009)unuia dintre ei. Si fiecare vine si cu problemele sau ifosele sale. Unul are o relatie cu o femeie care se vede clar ca nu-l doreste. Unul este mare don huan in oras. Unul este viitorul mire, iar celalalt este fratele viitoarei mirese. Va dati seama ca oamenii odata scapati in Las Vegas nu se mai opresc de la nebunii. Prima dimineata este si momentul in care incepe adevarata the hangover 1243435736 3 2009 300x211 The Hangover (2009)poveste a mahmurelii.

Pe parcursul filmului m-am plictisit si nici nu am gustat glumele actorilor. In plus, de cateva ori chiar ma gandeam sa renunt la vizionarea lui si sa-l opresc. Filmele ce au ca tema petrecerea burlacilor sau apropierea nuntii au devenit deja clisee in industria asta cinematografica. Not funny anymore.

Vizionati trailer:

33 COMENTARII

  1. Filmul mi s-a parut mai mult decat ok. O fi umorul putin mai dur, dar e o comedie foarte buna si chiar isi merita succesul in box office.

  2. Ma rog, un film de nota 8.4 pe IMBD si comedie fiind, este un film foarte bun. Am vazut filmul , este foarte bun pentru o comedie. Nu inteleg de ce sa citesc review-uri scrise de tine , cand tie nu-ti plac filmele bune. Mai ramane sa spui ca “Disaster Movie” este un film bun. Cele bune.

  3. Sincer nici eu nu stiu de ce le citesti. Mai sunt si alti editori… si alte siteuri (bine, noi suntem cel mai vizitat si cel mai bun…dar asta este:P). Si nu …disaster movie este un film foarte prost.. dar na, fiecare are gusturi si gusturi.

    Acum nu-mi spune ca toate filmele care au peste 8 pe imdb ti-au placut?!

  4. mi mi s-a parut super tare filmul..si nu cred k e doar parerea mea..cand s-au aprins luminile in sala de cinema peste tot auzeai:”de mult n-am mai ras asa la un film” sau “am ras cu lacrimi” eu pot sa spun ca ragusisem 🙂 Cu asta cred k am spus tot

  5. Ma florine te aprob. da hai ca poate au fost 5 faze asa la care sa rad da nu m-as mai uita a doua oara la el.

  6. A fost un film foarte comic, cred ca-si merita nota de pe imdb, iar daca ma luam dupa acest review, pierdeam o comedie foarte buna.

  7. L-am vazut saptamana aceasta la cinema si pot sa spun ca nu am ras atat de mult de la Tropic Thunder incoace. Are o groaza de scene amuzante si s-a mentinut asa pana la final fara sa-mi dezamageasca asteptarile. Cat despre atmosfera din sala de cinema: toata lumea a ras copios pe durata peliculei.
    Eu il recomand 🙂

  8. Si mie mi s-a parut super tare, adica nu trebuie sa fi foarte atent la film ca nu are replici subtile.

  9. merita vazut cu prietenii. nu stiu daca as fi ras asa daca l-as fi vazut singur, dar la cinema cu gasca a meritat din plin!

  10. Mi-a placut filmul. L-am vizionat acum ceva vreme si m-am amuzat copios la multe faze. A avut tot felul de rasturnari de situatie, care m-au tinut in priza si m-au facut sa-l urmaresc pana la capat.
    Cred ca e cea mai buna comedie a anului.

  11. :d l-am vazut de 3 ori la cinema. si vreau si dvd-ul neaparat. am dus-o si pe mama sa il vada,a murit si ea de ras. 😀

  12. foarte tare filmul! credeam ca au pus in trailer toate secventele bune, dar am avut o surpriza placuta de tot 😀 oscar, ce sa mai!

  13. deci am ras la filmul asta de ma durea burta :)))) cred ca am facut un patratel la abdomen de la atata ras

  14. Deci, filmul chiar a fost tare…nu inteleg cum te-a putut plictisi?…Sau tu esti plictisita de felul tau?..Personajul Stu m-a amuzat f tare:)))

  15. […] Baby on Board (Jerry O’Connell, Heather Graham), Acasa TV/20:30 Heather Graham nu reuseste sa fie pusa in valoare de toate filmele in care joaca. Baby on Board este unul dintre ele, desi, pana la urma este o comedioara buna de duminica. Pe Heather o puteti urmari si in The Hangover (2009). […]

  16. […] acestei comedii, regizorul David Dobkin (Wedding Crashers), scenaristii care au lucrat si pentru The Hangover si producatorul Neal Moritz (Fast & Furious, Click), cred ca asteptarile noastre vor fi destul […]

  17. […] in noul sau film sa joace Cate Blanchett (The Curious Case of Benjamin Button) si Bradley Cooper (The Hangover). Despre actrita Cate Blanchett, Woody Allen spune ca este foarte talentata si ca si-ar dori mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.