Floryan: Bruno (2009)

14

bruno movie 202x300 Floryan: Bruno (2009)Actori: Sacha Baron Cohen, Gustaf Hammarsten, Clifford Bañagale

Vocea lui “King Julien” din Madagascar si acelasi personaj principal din “AliG Show” sau “Borat” vine cu inca un film, gata sa “impresioneze” pe toata lumea. Vor fi doua tipuri de pareri dupa vizionarea acestui film. Un grup de oameni va spune ca filmul este o porcarie, iar cea de-al doilea grup va descrie umorul subtil si va critica parerile celorlalti sub motivul unui film pentru oameni cu iq peste medie. Daca esti homofob nu are rost sa te uiti la productia asta, iar daca esti curios si ai trecut de primele 15 minute atunci sunt sigur ca vei ramane atent pana la final. Curiozitatea oamenilor nu are limite, iar Sacha Baron Cohen impinge limitele pana unde este lasat de producatori si distribuitori. La un astfel de film nu vad cine ar lasa un minor sa intre sa-l vizioneze.

Dupa cum ii spuneam unui prieten imediat dupa vizionare, chiar daca povestesti 2009 summer movie bruno 300x200 Floryan: Bruno (2009)una din fazele din final sau una din fazele de inceput este acelasi lucru pentru ca desi cu un scenariu in spate filmul nu urmeaza neaparat firul “epic”. In “Bruno” Sacha Cohen incearca rolul unui “fashion-man designer” austriac ce incearca sa cucereasca America. Printre scenele cu o puternica apartenenta sexuala – gay, personajul incearca sa realizeze propria emisiune tv, “adopta” un copil de culoare, dupa o calatorie, bagandu-l in cala cu bagaje, participa la emisiuni sacha baron cohen 2439748 226x300 Floryan: Bruno (2009)televizate si “reuseste” sa strice showuri de moda. Sa nu uitam ca o parte din secvente sunt filmate folosind o camera ascunsa, “vedeta” transmitandu-ne faptul ca in marea majoritate a timpului doar isi joaca un rol.

Nu stiu cum sa descriu intr-un singur cuvant filmul, dar “bolnav”, “gay”, “nonconformist” si “exagerat” ar fi in bolul cu incercari. Totodata am vazut in film super multe faze care nu-mi dau seama cum vor putea fi proiectate in cinematografe datorita continutului explicit (poate alte versiuni sunt mai cenzurate) insa sunt sigur ca va face curioasa multa lume. “Bruno” este un film de vazut la cinematograf ca sa nu creada dupaia prietenii tai ca ai alte “preferinte”.

Vizionati trailer:

14 COMENTARII

  1. Nonconformist e un cuvant care l-ar putea descrie per ansamblu pe Cohen. Am vazut trailerul la cinema si clar e de vizionat.

  2. filmul asta e o idiotenie…pe langa faptul ca e ft scarbos chiar nu mi s-a parut ft amuzant…inafara de aparitia lui snoop dogg de la sf:))

  3. Cred ca se putea ironiza societatea bolnava in care traim si altfel decat punand pe pelicula atatea scarbosenii si obscenitati. Sacha Cohen, cam dus cu pluta, va avea insa destui laudatori pentru mizeria de film pe care a facut-o!

  4. am o intrebare. tu unde vezi filmele? stiu ca acum a aparut la cinema, dar la vremea cand a aparut articolul.. stiu site-urile watch-movies-links.com sau tvshack.net dar se vede tare aiurea. 😀

  5. este un altfel de film si cred ca merita apreciat macar efortul si ideile celor care l-au realizat. mie nu mi-a placut si l-am vazut din curiozitate, fiindca a starnit multe controverse.

  6. Am ras de m-am spart si in special la faza cand merge la mediumul ala si incepe sa faca sex oral la aer de fapt ca nu era nimeni acolo, doar in imaginatia lui Bruno era.

  7. filmul este naspa rau de tot cu exceptie catorva faze la care te razi cat sunt de prosti:D nam putut sa ma uit pana la sfarsitul filmului pt ca este naspaaaaaaa

  8. […] Brüno (Sacha Baron Cohen, Gustaf Hammarsten), HBO/22:00 Brüno este denumit un mockumentary, al carui scenariu a fost realizat de Sacha Baron Cohen. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.