Ankha: “40 Days and 40 Nights (2002)”

4

Din ciclul comediilor romantice care mi-au plăcut, astăzi vă prezint „40 Days and 40 Nights”. Un film oarecum atipic despre sex, dar fără sex. Nu e grozav, merge văzut atunci când eşti plictisit sau obosit şi nu îţi doreşti altceva decât să stai întins în pat şi să urmăreşti ceva „uşor” care să te binedispună. Cel puţin aşa a fost în cazul meu. Mărturisesc că nu l-aş mai vedea a doua oară pentru că nu ar mai avea niciun haz şi pentru că stările mele de plictiseală nu sunt întotdeauna aceleaşi. Revenind la film pot să vă mai spun că datorită felului cât mai natural în care reuşeşte să joace actorul principal, Josh Hartnett, pelicula nu tinde să devină superficială şi enervantă, ci mai degrabă plăcută şi amuzantă.

40 days and 40 nights 1194722881 150x150 Ankha: 40 Days and 40 Nights (2002)Matt Sullivan (Josh Hartnett) este un tip tânăr, de vreo 20 şi ceva de ani care descoperă că are o problemă. Din cauza suferinţei pe care i-a provocat-o despărţirea de ultima sa iubită, acesta realizează că nu mai poate să ducă la sfârşit actul sexual cu nicio femeie. Hotărâşte, astfel, să ia măsuri dramatice: fără sex timp de 40 de zile şi 40 de nopţi consecutive. Ceea ce la început se dorea a fi ceva strict personal, intim şi uşor de realizat, pe parcurs se va complica foarte mult. Legământul lui Matt ajunge pe buzele tuturor şi pe internet, declanşându-se un adevărat fenomen. Toţi vor încerca (mai ales femeile) să îl facă pe Matt să cedeze. Ca totul să fie şi mai dificil, acesta o întâlneşte pe Erica şi se îndrăgosteşte de aceasta. Oare va reuşi eroul să ducă jurământul până la capăt?

josh hartnett3 150x150 Ankha: 40 Days and 40 Nights (2002)Cel mai original moment din întreg filmul mi se pare acela în care el reuşeşte să îi provoace Ericăi un orgasm folosind doar o floare. Sincer vorbind, în ce film aţi mai văzut aşa ceva? Probabil o să fie şi singurul lucru care o să îmi rămână în minte despre acest film peste ani. Acum, nu ne putem aştepta ca toate filmele să fie extraordinare. Şi astea, mai puţin extraordinare, au hazul lor uneori. Doar uneori.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. nu e un film extrem de reusit, dar m-a facut sa rad de multe ori, deci nu e chiar asa de rau…are multe faze amuzante destul de reusite si, din cate imi amintesc, josh hartnett s-a potrivi extrem de bine in rol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.