Anna: “Monsters vs Aliens (2009)”

3

monsters vs aliensposter Anna: Monsters vs Aliens (2009)Voci: Reese Witherspoon, Seth Roger, Hugh Laurie, Will Arnett, Rain Wilson
Pregatiti-va sa fiti partasi la un razboi de zile mari, monstrii ataca extraterestrii veniti sa cucereasca Pamantul. Pe data de 10 aprilie are premiera in Romania  animatia care a avut un debut monstrus privind incasarile, numai dupa trei saptamani de la lansare, a devenit productia cu cea mai mare incasare intr-un weekend din 2009 in SUA, iar dupa cum sunt vehiculate anumite zvonuri, se pare ca ne confruntam cu animatia anului. Fiind un omagiu adus filmelor cu monstrii care au acaparat scena anilor ’50, „Monsters vs. Aliens” incearca sa introduca o noua viziune asupra filmelor de acest gen.

Undeva in Galaxie, extraterestrul Gallaxhar, este decis sa anihileze populatia pamantului, ocupandu-l cu clonele sale si porneste un atac. Undeva pe Pamant, frumoasa Susan se pregateste sa se casatoreasca, in drum spre biserica este lovita de monsters vs aliens p1 Anna: Monsters vs Aliens (2009)un meteorit si in timpul ceremoniei incepe sa se mareasca ajungand la inaltimea de 20 metri. In scurt timp este capturata de catre guvern si inchisa intr-o unitate speciala, dandu-i numele de Ginormica. Acolo descopera ca de-a lungul anilor guvernul a mai capturat si alti „monstrii”. Ea se va imprietenii cu B.O.B (prescurtarea de la Benzoat-Ostilezen-Bicarbonat, prin anii ’50 oamenii de stiinta au incercat sa rescrie reteta cremei alterate de topping pentru snack-fooduri, dar in schimb acea masa gelatinoasa a prins viata), cu Dr. Cockroach Ph. D., un gandac savant, ce este rezulatul unui experiment care a luat-o razana, The Missing Link, un monstru jumatate peste, jumatate maimuta, o creatura preistorica, prima care a decis sa puna picorul pe uscat, dar din pacate si-a ales cam prost momentul fiind apogeul Epocii de Gheata si dupa mii de ani mai tarziu este descoperit de o echipa de paleontologi, si Insectosaurus, un vierme inofensiv, care datorita radiatiilor nucleare a ajuns sa aiba 117 m. Cand Gallaxhar ataca Pamantul, Ginormica si prietenii sai se vor lupta contra invaziei extraterestre.

monsters vs aliens p2 Anna: Monsters vs Aliens (2009)
Filmul trebuie neaparat vazut in varianta 3D, spun lucrul acesta deoarece nu mi s-a parut atat de fabulos precum s-a preconizat. Foarte mult a fost ajutat de promovarea agresiva care i s-a facut inca de la sfarsitul anului trecut. Scenariul mi se pare mediu, personajele prea putin conturate, are si cateva replici istete, este un film care sa iti capteaza atentia, dar atat, nu foarte fabulos, mai multa diversitate ar fi contribuit la unicitatea productiei. Vizionat in varianta 3D cu siguranta o sa il percepeti diferit.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Un film bunicel .Vreo cateva faze m-au facut sa rad cu pofta ceea ce din ce in ce mai putine filme reusesc.Merita vazut.8/10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.