The Transporter (2002)

13

transporter 202x300 The Transporter (2002) Actori: Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze

Toata lumea il stie pe Jason Statham din filmul “Transporter”. De cate ori nu ati auzit, “actorul ala din Transporter” sau “chelu’ din Transporter”? Ei bine astazi va vorbesc despre filmul respectiv. Ati vazut filmul “Taxi”? cu francezul ala ce era un foarte bun sofer? Cam in acelasi gen este si productia aceasta, diferenta facand-o faptul ca Statham este si un vrednic bataus/pistolar. A… si mai e si diferenta de masini, de la sport la elegant.

Numele filmului vine de la job-ul ce personajul lui Statham il are in film si anume acela de a transporta chestii. De la pachete pana la oameni. Si nu numai ca-i transporta in siguranta, dar are si deadlineuri ce le respecta. Deadline-uri? Hai sa marim cercul si sa spunem principii sau reguli. Recunosc eutransporterthegirl 300x197 The Transporter (2002) sunt omul care a vazut prima data “Transporter 2” si dupa aceea primul film (da, a aparut si “Transporter 2″, dar despre el va vorbesc intr-un articol viitor”). Sa revenim la subiectul filmului: intotdeauna cand exista reguli exista si incalcari de reguli sau exceptii. Intriga filmului este reprezentata tocmai de aceste lucruri.

Download subtitrare “The Transporter” click aici.

Daca mi-a placut? Este genul de film care stii ca va fi intersant si te va tine atent. Nu trebuie sa-i descoperi misterul sau sa nu ratezi o faza importanta. Este genul de actiune pura imbinat cu putin umor sarastic sau ironic. Jason Statham a devenit dupa filmele “Transporter” unul din actorii mei de actiune preferati. Si sunt convins ca este preferatul multora dintre voi.

Vizionati trailer:

13 COMENTARII

  1. Si eu am vazut “transporter2”, si acum o sa-l vad pe primul! 😀
    Imi place cum joaca Statham, iar regizorul… jos palaria!

  2. Aseara si ieri au disparut mai multe comentarii de pe filmetari datorita unei erori in baza de date. Sper sa fi rezolvat problema. Sorry pentru probleme.

  3. In sfarsit, am vazut si Transporter 1! 😀
    Actiune multa, bataie multa (uneori parca depaseste limita 🙄 ), vorbe putine, imagine buna, de sunet nu zic nimic (am vazut filmul la o ora f tarzie, cand toata lumea era la nani 😆 ), asa ca… merita vazut!

  4. cel mai tare film!!!
    joaca super FRANK MARTIN si LAI:)cei mai tari!!!
    imi place cel mai mult TRANSPORTER :x:x:x

  5. este tipul de actor pe care nu il poti asemana cu nimeni…..cel putin seriile 1,2 si 3 din Transporter, ceasul Luminor Panerai Daylight Chrono si manusile din piele stil auto…il face sa arate un tip cu un caracter aparte, corect, punctua si de incredere. Filmul War in care apare si Jet Li iarasi este unul la fel de exceptional…te tine cu sufletul la gura si abia sfarsitul filmului clarifica inceputul :)….ca duritate l-as asemana putin cu Steven Seagal…..dar atat restul e al lui 🙂

  6. am si eu o intrebare….stie cineva ce tip de Bmw e in film….am inteles k 365 dar nu cred k se gaseste…modelul ala…din 77….ms anticipat….:P.S-prea adevarat filmu…am vazut toata seria….;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.