Next Day Air (2009)

8

E ceva ce atrage la “Next Day Air”. Sa fie oare mixul destul de reusit dintre scenele de actiune si cele de comedie? Sau jocul inspirat actorilor nu foarte cunoscuti in fata marelui public consumator? Cert este ca filmul nu-i deloc prost. Ba s-ar putea sa-ti placa mai mult decat te-ai fi asteptat. Rasturnari si comic de situatie, personaje bine conturate si o poveste destul de interesanta, cu asta isi propune proiectul lui Benny Boom sa te atraga de partea lui. Iar pentru brothers, este mai mult decat probabil ca scenele de tip gangsta sa nu fie chiar atat de straine. Dar hei, nu va inchipuiti ca totul este de-o acuratete inimaginabila, caci replici rasuflate si pasaje neinspirate se pot gasi la orice pas/scena. Si raspunzand intr-o maniera corespunzatoare peliculei: This is it bitches!

Leo este baiatul cu livrarile. Deloc atras de jobul oferit la firma mamei sale, isi intretine zilele fumand iarba si incercand sa agate ceva. Pentru ca da, a ramas si fara iubita.

large NextDayAir Next Day Air (2009)

Intr-una din zile, una obisnuita de munca, este trimis sa expedieze un colet destul de consistent. Plictisit dar si neglijent, acesta va trimite pachetul la o adresa gresita. Cum isi va da seama de greseala? Nu prea va avea de ales, caci se va trezi cu seful mafiei portoricane in camion atunci cand acesta afla ca transportul lui de cocaina a ajuns pe maini gresite. Dar pana atunci, greseala ii va ferici pe ceilalti..

nextdayairpic3 Next Day Air (2009)

Asteptand o porcarioara frumos ambalata, m-am ales c-o impresie placuta. Actorii de culoare stiu sa condimenteze un rol, astfel ca mi-a facut o reala placere sa-i vad la treaba. Sfarsitul a fost si el unul istet, un final la care probabil nu va veti astepta nici voi. Masini luxoase, femei frumoase, droguri care strica si explica scene, asta puteti astepta de la “Next Day Air”.

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

  1. nu e rau filmul daca vorbim de cateva faze si story line-ul acestui film…cat despre actori montaje si alte chestii…cum zice si autorul articolului…lasa de dorit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.