Bad Boys (1995) si Bad Boys 2 (2003)

12

Actori: Martin Lawrence si Will Smith
Regizor: Michael Bay

bad boys Bad Boys (1995) si Bad Boys 2 (2003)

Nu cunosc pe cineva caruia sa nu-i fi placut cel putin unul dintre cele doua filme. Si nu ma refer la oameni care cauta natura artistica si nuanta spirituala a conceptului bla bla… Ci la oameni carora sa le placa actiunea pura si glumele celor doi actori perfecti in respectivele roluri. Probabil rolurile e glorie ale lui Lawrence si filmele de growing up ale lui Michael Bay, dar cu siguranta nu realizarile de exceptie ale lui Will Smith, actor pentru care seria “Bad Boys” a reprezentat un inceput de cariera.

Bad Boys (1995)

bad boys 202x300 Bad Boys (1995) si Bad Boys 2 (2003)Alti actori: Tea Leoni, Theresa Randle

Doi politisti din Miami, doi politisti de la divizia de narcotice (droguri), sunt partenerii ideali intr-o comedie presarata intens cu actiune. Martin Lawrence in rolul lui Marcus, politistul casatorit si cu o familie numeroasa, asezat la casa lui si Will Smith in rolul lui Mike, acest “norocos” macho care s-a facut politist desi mostenirea primita ii era suficienta pentru a trai foarte bine.

Si cum isi traiau ei viata tumultoasa in politia din Miami apare un nou caz, furtul unor droguri ce reprezenta tocmai o captura mai veche de-a lor. Lucrurile se complica atunci cand o “sursa” (prietena buna de-a lui Mike) este omorata chiar sub ochii prietenei cele mai bune, iar bad boys 1995 300x154 Bad Boys (1995) si Bad Boys 2 (2003)martora accepta sa discute doar cu Mike. Pai nu ajunge sa discute cu Mike, pentru ca Marcus se da drept acesta. Iar daca partea haioasa a filmului incepe chiar din primele frameuri, actiunea sta sa inceapa.

Ca o remarca, probabil Tea Leoni face unul din ultimele sale roluri in fusta scurta, Bad Boys fiind unul din ultimele roluri ce au prins-o in a ei tinerete.

Vizionati trailer Bad Boys (1995):

Bad Boys (2003)

bad boys two 205x300 Bad Boys (1995) si Bad Boys 2 (2003)Alti actori: Jordi Mollà, Gabrielle Union, Peter Stormare, Theresa Randle

Realizat la 8 ani diferenta si cu mult mai multe efecte speciale, Bad Boys 2 reuseste incasari de doar 140 milioane de dolari dupa ce bugetul filmului a fost estimat la 130. Extravagantul Mike schimba acum masina cu un Ferrari iar situatiile explozive isi maresc numarul. Totodata apare in poveste si sora lui Marcus, cea care este pe de alta parte si iubita lui Mike. Eh, doar atat? Ea chiar lucreaza pentru D.E.A. intr-un caz in care se alfa sub acoperire. Da, la acelasi caz la care lucreaza si cei doi parteneri.Drogurile, Paza de Coasta, Cuba, Extasyul, cluburile de noapte si mafiotii rusi sunt ingredientele unui film ce continua interesant filmul din 1995.badboys2 209x300 Bad Boys (1995) si Bad Boys 2 (2003)

Cateodata cred ca e bine sa nu comparam 2 filme chiar daca fac parte din aceeasi serie. Citesc mereu oameni care spun “primul a fost mai bun ca al doilea” sau invers (desi foarte rar). Pentru aceste filme nu trebuie facuta o astfel de ramarca. Trecerea anilor se vede pentru cei doi actori, iar acest lucru cred ca ii face doar mai buni. Totodata dupa primul film deja ai idee despre poveste in sine si poate doar te astepti la mai multe glume si efecte speciale, lucruri care vin poate involuntar.

Vizionati trailer Bad Boys 2 (2003):

Bad Boys si Bad Boys 2 sunt doua filme de vazut si de revazut, care probabil exagereaza in multe randuri, dar care te relaxeaza si te acapareaza linistit in fotoliul plin de actiune si comedie. S-a mai vorbit recent si de o continuare a seriei, Will Smith fiind cel care i-a propus regizorului Michael Bay o continuare. Vedem, speram si asteptam.

12 COMENTARII

  1. le am vazut de curand..chiar mi au placut…umor combinat cu actiune…will smith bestial:X:X
    merita vazut;)

  2. ce sa zic probabil una dintre cele mai bune filme si ce mai buni actori mai ales will smith care cred ca nu este premiu pentru el la cat de bun este

  3. […] HBO difuzeaza Tropic Thunder cu Ben Stiller la 20:00. La 20:30 incepe primul film din seria Bad Boys, cel din 1995, pe Pro TV. Quantum of Solace ruleaza din nou pe micile ecrane. Il puteti vedea pe […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.