Filme Online HD – PopcornTime

0

A trecut de mult vremea filmelor pe cd (si chiar pe dvd), iar vitezele de internet au crescut. Au crescut atat de mult incat lumea nici macar nu mai prefera sa downloadeze filmele ci se multumeste cu a le viziona online. Iar povestea este valabila atat pentru filme cat si pentru seriale.

Astazi vin la voi cu o solutie pe care am incercat-o pentru vizionarea filmelor online hd si mai ales: gratuit, fara reclame si popup-uri.

PopcornTime – popcorntime.io(download)

Acesta este un soft care se instaleaza pe Windows, Mac, Linux sau Android (deci si pe mobil) si care este un player video care iti arata ce filme sunt disponibile inca de la deschiderea sa. PopcornTime prezinta doar filmele online care sunt hd sau full hd, poti sa vezi detalii despre actori, trailerul si descrierea filmului. Are si un search deci poti cauta in functie de gen, tipul filmului sau numele sau. Ca sa nu mai zic ca are si cam toate serialele. Un alt plus este ca poti alege si o subtitrare in limbile importante + limba romana.

Screen Shot 2015 02 06 at 18.33.07 460x262 Filme Online HD PopcornTime

Avantaje:

– usor de instalat
– filme online in format HD si full HD
– search in baza de date de filme
– filme si seriale
– streaming online
– subtitrare

Cum functioneaza? Prin streaming online. Practic este ca si cum ai vedea un film pe un site web, doar ca aici iti este rulat in acest program. Un alt plus este interfata grafica usor de utilizat si cu un design placut.

Screen Shot 2015 02 06 at 18.35.15 460x243 Filme Online HD PopcornTime

Alte alternative, fara reclame si malware:

1. Youtube — pentru filmele romanesti sau mai vechi

O sa radeti si o sa ziceti ca acesta este cel mai banal site posibil. Insa puteti gasi de multe ori filmele pe care le cautati. In general filmele mai vechi sau filmele romanesti (pe toate) le gasiti aici. Cautati de exemplu “4 luni, 3 saptamani si 2 zile Full Movie” si o sa puteti vedea celebrul film romanesc. Sau “The Mask”. Sau “12 monkeys”. La fel de bun si pentru filmele documentare. 

2. WatchDocumentary.org — pentru documentare

Cuprinde o selectie bogata de documentare. Unele gazduite de ei, altele embed-uite de pe youtube. 

3. Mubi.com

Unul dintre cele mai faine siteuri de filme. Contine in special filme de festival si se intampla ca pe perioada unor festivaluri de filme sa ofere spre vizionare gratuit filme cunoscute in selectie. Va logati cu contul de facebook, aveti 7 zile gratuite si costa 4,99 euro pe luna. Cu mentiunea ca au multe perioade de gratuitati.

4. Seenow.ro

Pentru un abonament de 2 euro pe luna poti vedea filme ca “Last vegas”, “Prisoners”, “12 years of slave” si alte noutati. Poti plati cu un sms, paypal sau card. Are si optiunea de pay-per-view (plata per film), dar este mai avantajos un abonament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.