Filme la TV (5-10 martie)

1

Dragilor si mai ales dragelor, Martie abia a inceput si toata tara e plina de martisoare si flori. Weekendul aproape ca a inceput si avem o gramada de filme care sa ne tina captivati vineri, sambata, duminica si saptamana care urmeaza. Tocmai de aceea, am trecut in revista toate productiile care merita vizionate. Asa ca hai sa lasam vorba si sa trecem la program.

Vineri 5 martie

Propun sa incepem direct cu ora 20:30. Atunci incepe oficial weekendul, ne-am intors cu totii acasa de la scoala/munca si suntem pregatiti pentru toate filmele de la aceasta ora. Patru filme ruleaza simultan: The thorn birds pe Acasa TV, film mai vechi, La capatul liniei, film romanesc, pe TVR Cultural, Lethal Weapon 4 cu Mel Gibson pe Pro TV si The Manchurian candidate pe Prima TV. Cam greu de ales…La 22:00 HBO difuzeaza prima parte din seria Che, filmul biografic despre Ernesto Guevara, in care joaca Benicio Del Toro.

che movie image benicio del toro as ernesto che guevara 2 Filme la TV (5 10 martie)

Sambata 6 martie

Avem o sambata plina, cu filme pentru toate gusturile. Pentru fanii filmelor fantastice, Pro TV difuzeaza Merlin and the Book of Beasts la 17:00. Pentru cei ce indragesc filmele pline de aventuri, Pro Cinema le propune The bounty cu Anthony Hopkins la ora 20:00. La 20:30 avem doua filme: Crank pe Pro TV si Sense and sensibility pe Acasa TV. Iar la 21:00 incepe Atonement pe HBO.

KeiraKnightleyJamesMcAvoyAtonement Filme la TV (5 10 martie)

Duminica 7 martie

Baieti si fete, sper ca ati terminat toate cumparaturile pentru ziua de maine caci nu e chip sa lipsiti astazi din fata televizorului. Doua dintre filmele zilei de astazi sunt American Gangster pe Hbo la 20:00. Dar cel mai important film al serii este cu siguranta The Hurt Locker, care ruleaza pe Pro TV la 22:30. Daca nu ati vazut filmul atunci nu e chip sa-l ratati.

hurt locker boom Filme la TV (5 10 martie)

A inceput cea de-a doua saptamana din Martie, care a debutat in mod frumos cu Ziua Femeii. Filmele bune la TV nu se termina aici. Girl with a pearl earring, Fanboys si Annie Hall sunt doar cateva din titlurile acestei saptamani. Lista completa de filme este putin mai jos. FILMETARI ureaza la multi ani doamnelor si domnisoarelor si vizionare placuta tuturor!

Da click pentru programul complet!

notepad 16 150x150 Filme la TV (5 10 martie)

1 COMENTARIU

  1. “Merlin and the Book of Beasts” este o incercare nereusita de film, nici macar la tv nu ar trebui difuzat….poate doar pentru fanii fantasy care nu au alta optiune…dar nici atunci….:)The Hurt Locker il recomand tuturor, nu ca ar fi un film extraordinar sau unul rau, ci pentru ca a fost atat de mult criticat/aplaudat, mediatizat….mai mult este un film cu buget alocat de 20 milioane $ care are sanse mari de a lua un titan de peste 200 milioane $ in cursa pentru Oscar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.