Filme la TV (13-19 mai)

0

E deja joi…ce repede a trecut saptamana asta! Inca putin si incepem weekendul si stiti ce inseamna asta? Ei bine, in afara de timpul liber, distractie si toate cele, pentru FILMETARI inseamna multe filme difuzate la tv. Ce-i drept, filme intrerupte de pauze de publicitate lungi, care pot taia cheful oricui, dar filme bune ce pot fi urmarite din intimitatea casei voastre. Acum voi alegeti ce vreti sa urmariti, eu sunt aici doar ca sa va tin la curent cu ce ruleaza la TV. Si incepem chiar de azi. Singurele filme de astazi sunt Street Fighter, un film mai vechi in care si-a facut aparitia si Kylie Minogue, si What just happened din 2008, cu Robert De Niro.

Vineri 14 mai

La fel ca saptamana trecuta, posturile tv parca au facut un pact sa lase ce e mai interesant pentru sambata si duminica. Nu avem cine stie ce filme astazi. Ladies of the Chorus, musicalul din 1949 cu Marilyn Monroe, incepe la 17:45 pe Pro Cinema. La 20:30 Acasa TV difuzeaza drama Step Up cu Jenna Dewan, iar Pro TV-ul ne prezinta Die Hard 2, poate cel mai palpitant film de azi. Punisher: War zone s-ar putea sa va atraga atentia. Daca da, atunci il puteti urmari pe HBO de la 22:45.

Sambata 15 mai

Asa cum am spus, azi avem multe filme interesante, care incep de la pranz si nu se termina decat tarziu in noapte. Pe Pro TV puteti vedea Greystoke: the legend of Tarzan. Filmul e mai vechi, dar am auzit ca e chiar bun. Incepe la 13:05. La 16:15 incepe Mar Adentro, un film de Amenábar pe care vroiam sa-l vad de multa vreme, pe Pro Cinema. Doua ore mai tarziu puteti sa vedeti The Golden Compas cu Nicole Kidman pe HBO, in cazul in care nu l-ati vazut deja. La 20:30 incepe comedia romantica Little Black Book cu Brittany Murphy pe Acasa TV, urmata apoi de alta comedie, Stranger than fiction, cu Will Farrell, de la 22:00 pe Pro Cinema. Ultimul film de astazi, care nu poate fi ratat sub nicio forma, este Catch me if you can cu Leonardo DiCaprio, pe Pro TV incepand cu 22:30.

Duminica 16 mai

Si astazi avem cateva filme bune, dar nu atat de multe ca ieri, din pacate. Ora 20:00 ne pune sa alegem intre filmul romanesc Nemuritorii de pe Pro Cinema si Bedtime storie cu Adam Sandler pe HBO. Jumatate de ora mai tarziu incepe A Cinderella story pe Acasa TV, iar ultimul film de azi este Blade, cel din 98, ce poate fi urmarit pe Pro Cinema incepand cu 22:15.

Acesta a fost programul de weekend. Filmele au lasat loc emisiunilor, incepand cu luni, dar mai e cate ceva de vazut saptamana asta: Longford, Charlie’s Angels, Unce upon a time in Mexico plus multe altele ruleaza la TV zilele astea. Doar aruncati un ochi in lista de mai jos pentru a vedea orele, posturile tv  si tot ce mai trebuie sa stiti.

Da click pentru programul complet!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.