Filme la TV (26 feb – 3 mar)

1

A trecut si Valentine’s si Dragobetele si mai e putin de tot pana trece si februarie si se termina, in mod oficial, iarna. 1 Martie cu ale sale martisoare si ghiocei este gata sa ne intampine, iar primavara incepe deja sa-si faca simtita prezenta. Pentru a mentine voia buna a telespectatorilor, posturile TV fac o pauza de la rutina lor obisnuita de emisiuni si ne aduc pe micul ecran filme foarte bune. Saptamana asta ne intalnim de cateva ori cu Sylverster Stallone, dar si cu Cate Blanchett.

Vineri 26 februarie

Incepem aceasta vineri cu un film amuzant, Monkeybone cu Brendan Fraser la 17:00 pe TV 1000. Daca nu sunteti inca acasa la ora aia, nu va nelinistiti. Ora 20:30 aduce o gramada de filme din care va puteti alege: U.S. Marshals pe Pro TV, Padurea nebuna pe TVR Cultural, De-lovely pe Acasa TV sau Gone in sixty seconds pe Prima TV. Asta da alegere grea.

gone in 60 seconds 11 Filme la TV (26 feb 3 mar)

Sambata 27 februarie

Prima zi din ultimul weekend de februarie debuteaza cu The Golden Compas, cu Nicole Kidman, la 18:05 pe HBO. Avem si un film romanesc in seara asta, Impuscaturi sub clar de luna, pe B1 TV incepand cu ora 21:00. Peste jumatate de ora incepe Step Brothers cu Will Ferrell pe HBO. Daca pana acum v-ati obisnuit ca la 20:30 sa ruleze simultan mai multe filme, astazi este ora 22:00 cea care ne aduce doua filme din care suntem nevoiti sa alegem: Big Momma’s house pe Antena 1 si Donnie Brasco pe Pro Cinema.

donnie brasco Filme la TV (26 feb 3 mar)

Duminica 28 februarie

Ultima zi de weekend si ultima zi de iarna. Duminica aceasta ne ofera multe filme exceptionale. Valkyrie, cu Tom Cruise, incepe la 20:00 pe HBO. La 20:30, Pro TV difuzeaza Harry Potter and the goblet of fire, iar Acasa TV ne prezinta 13 going on 30. Ultimul film pe care-l mai trec in revista pe ziua de azi este Hitman, care incepe la 22:00 pe HBO.

statham hitman Filme la TV (26 feb 3 mar)

A inceput Martie, iar dupa ce ati impartit martisoare si flori celor dragi, este cazul sa primiti si voi o mica rasplata. Saptamana aceasta va puteti delecta cu filme precum: Elizabeth, There will be Blood, The cable guy si Rocky II. Dar asta nu e tot, lista completa cu filme e mai jos, gata de download!

Da click pentru programul complet!

notepad 15 150x150 Filme la TV (26 feb 3 mar)

1 COMENTARIU

  1. 9/10 este evaluarea mea a filmului “Petrecere pentru Gillian” / “To Gillian on Her 37th Birthday”, SUA, 1996

    Eu consider ca acest film merita vazut si revazut.

    Va doresc: Vizionare placuta ! sau Revizionare placuta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.