Filme la TV (2-7 aprilie)

0

Dragi iubitori de filme, luna Aprilie a inceput, si asta nu e nicio pacaleala! Iar Aprilie aduce cu ea mult soare, voie bune, filme bune, dar si Sfintele Sarbatori de Pasti. Acest sfarsit de saptamana este unul special. Cei mai multi vor fi ocupati cu gatit, sarbatorit si petrecut timp alaturi de cei dragi. Dar chiar si asa, posturile tv contribuie la starea generala de voie buna, cu niste filme exceptionale.

Vineri 2 aprilie – Vinerea Mare

De data asta filmele bune incep sa fie difuzate mai devreme decat de obicei. HBO da startul cu Elizabeth care incepe la 17:35. La 20:00 incepe Race the Sun cu Halle Berry, pe Pro Cinema. O ora mai tarziu puteti urmari drama State Island, cu Ethan Hawke, pe HBO. Daca aveti chef de un film de aventuri, atunci Antena 1 va propune The mummy returns, cu Brendan Fraser si Rachel Weisz, incepand cu ora 23:30.

TheMummyReturns1 Filme la TV (2 7 aprilie)

Sambata 3 aprilie

Suntem pe ultima suta de metrii si toata lumea se grabeste cu pregatirile pentru ziua de maine. Dar daca lasati un televizor deschis in fundal si mai aruncati cu ochiul, sau faceti o pauza, iata ce puteti vedea azi. Prima parte a zilei este plina de filme vechi: Sayat Nova, Cookie, sau Cleopatra sunt doar cateva intre ele. Mai pe seara incep filmele mai noi. HBO difuzeaza What happens in Vegas, cu Ashton Kutcher, de la ora 21:10. Dar daca nu vreti comedii si cautati ceva mai serios, 5 minute mai tarziu incepe Slumdog Millionaire pe Pro TV. Ultimul film din aceasta seara este L’efant, care incepe la 22:00 pe Pro Cinema.

slumdog Filme la TV (2 7 aprilie)

Duminica 4 aprilie – Prima zi de Pasti

Iata ca a venit si Duminica! Este ziua pe care trebuie sa o petrecem in familie si sa uitam, cel putin pentru moment, de orice problema. Afara e vreme frumoasa, dar strazile sunt pustii, caci toata lumea e acasa. Canalele tv au profitat de acest lucru si ne incanta astazi cu filme precum: Seven Pounds, Breakfast at Tiffany’s, The pursuit of happiness sau Driving miss Daisy. Orele la care sunt difuzate aceste filme, precum si detalii suplimentare, le gasiti in lista completa de mai jos.

breakfast at tiffanys1 Filme la TV (2 7 aprilie)

Weekendul s-a terminat, si saptamana a inceput, insa ne mai putem bucura de cateva zile libere. La tv puteti vedea: Iron man, 10 things I hate about you, Reservoir Dogs, plus multe altele. Din partea FILMETARI, va urez sarbatori fericite!

Da click pentru programul complet!

notepad 20 150x150 Filme la TV (2 7 aprilie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.