“Midnight in Paris” in deschiderea Cannes 2011

0

Midnight in Paris, noul film in regia lui Woody Allen, va deschide oficial Festivalul de Film de la Cannes pe 11 mai in sala cinematografului Lumiere, in prezenta presedintelui juriului (Robert De Niro), si va coincide cu lansarea filmului in cinematografele de pretutindeni din Franta.

Woody Allen midnight in paris 535x401 460x344 Midnight in Paris in deschiderea Cannes 2011

Comedia romantica filmata anul trecut in capitala Frantei, reuneste o distributie internationala impresionanta ce include actori precum: Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, sau Kathy Bates, Adrien Brody, Carla Bruni-Sarkozy, Gad Elmaleh si Lea Seydoux. Dupa ce a spus cate o poveste despre Londra (Match Point) si Barcelona (Vicky Cristina Barcelona), acum e randul Parisului sa fie onorat cu viziunea regizorului new-yorkez, cel mai apreciat de catre publicul european.

tumblr lg0302FyKC1qza0s7o1 500 460x306 Midnight in Paris in deschiderea Cannes 2011

Midnight in Paris este o minunata scrisoare de iubire dedicata Parisului” a declarat directorul Festivalului, Thierry Fremaux. “Este un film in care Woody Allen priveste adanc catre problemele ridicate in peliculele sale recente: relatia noastra cu istoria, arta, placerea si viata in general. Cea de-a 41-a productie a lui reflecta inca o data inspiratia sa.”

midnight in paris wilson pill 460x173 Midnight in Paris in deschiderea Cannes 2011

Filmul va rula in 400 de cinematografe din toata tara. A 64-a editie a Festivalului de Film de la Cannes se va tine incepand cu miercuri, 11 mai si sfarsind pe 22 mai 2011, duminica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.