Keith (2008)

14

keith2006 202x300 Keith (2008)Actori: Jesse McCartney, Elisabeth Harnois

Am vazut acest film dupa ce citisem o recomandare caci “este ceva asemanator cu “A walk to remember” “, insa nici vorba. Da este vorba tot de doi tineri, o fata semi-populara si un baiat unknown, insa diferenta o face cantitatea mare de psihologie si neinteles din film. Majoritatea minutelor din film m-au tinut atent, pana in final cand mi-am dat seama ca nu a meritat toata concentrarea. Dramatic, dar de multi neinteles si cu o idee buna, dar o realizare plictisitoare cam asa ar putea fi descris intr-o singura propozitie “Keith” (numele filmului este dat chiar de numele baiatului).

Povestea? O fata ce isi doreste sa fie populara in scoala (si reuseste pe alocuri) cunoaste un baiat izolat de restul lumii. Baiatul este foarte insistent cu fata si de la un simplu coleg de laborator ajunge sa-si dea intalniri cu ea in miezul noptii. Cu replici ce lui ii par istete si cu acte de teribilism, baiatul reuseste sa intre sub pielea fetei, iar apropierea dintre ei devine iminenta. Domnisoara incepe sa aibe probleme in relatia cu un alt tanar si toata povestea se duce spre o telenovela. Pana cand… pana cand afla cate ceva despre viata lui Keith (cate ceva adevarat).

Download subtitrare “Keith” in curand.

Daca s-a facut pe undeva prea mult tam-tam pentru filmul acesta, va spun de acum ca nu merita mai mult de o vizionare. Baiatul mi s-a parut antipatic, fata avea niste reactii destul de anapoda, iar finalul… poate trebuiau sa-l revizuiasca. Cred ca este unul in filmele ce nu va avea foarte multi fani. Poate chiar deloc.

Vizionati trailer:

14 COMENTARII

  1. intr-adevar ideea se aseamana cu a walk to remember dar din punctul meu de vedere este mult mai realistic deoarece un baiat schimba o fata mult mai usor decat vice-versa.iar jocul de-a soarecele cu pisica este chiar interesant.intr-adevar titlul e destul de neinspirat dar povestea este draguta si romantica si o adevarata tragedie shakespeariana.frumos e cuvantul care il caracterizeaza si eu l-as vedea de mai multe ori.

  2. Ba mie mi-a placut filmu…e chiar interesanta povestea,tipu e genu ironic si destept ……iar finalul e ok.Un final”roz” cu “au trait fericiti pana la adanci batraneti”era total anapoda.Sincer,l-as recomanda si altor…..:)

  3. “Cred ca este unul in filmele ce nu va avea foarte multi fani.” Poate chiar deloc.” Cred ca este facut pentru a nu avea fani prea multi fani ….. povestile de genu asta nu prea atrag adolescenti ,poate doar adolescentele ! PS: Finalu’ cam…………ca sa pot fi in tema cu filmul !

  4. Filmul se poate include in categoria filmelor “altfel” , filme cu un final altfel decat cel asteptat. Probabil te asteptai ca 99,99% dintre noi ca finalul sa fie unul deja enervant de clasic, pot spune chiar “telenovelistic”, in care el si ea sau ea si el isi dau seama ca se iubesc si raman impreuna. Acum e de discutat ce dorim de la un film,vrem ca acesta sa aiba legaturi cu realitatea sau vrem sa fie o idealizare a acesteia? Mie mi-a placut filmul, a avut ceva original, un bun scenariu si acotri principali bine alesi, cu un plus pentru el – keith, i s-a potrivit tare bine si a jucat pe masura.

  5. nu sh frate ce review ai facut , probabil ai avzut alt film, pt ca filmul asta e o capodopera in materie de drame….ce bine ca nu am citit review’ul tau inainte sa ma uit la film, poate faceam greseala si nu ma mai uitam….ppfff

  6. Il recomand celor care au macar un strop de sensibilitate.Un film realist…iar celor care nu le-a placut:v-ati obisnuit prea mult cu filme de actiune si comedii.Fiti putin mai realisti pentru ca lucrurile astea se intampla,deoarece viata nu este o comedie…

  7. Da, chiar nu stiu ce film ai vazut tu. Mie mi s-a parut superb iar comentariul tau ii face o mare nedreptate.
    Rest of you, vedeti filmul ca merita, e chiar fain!

  8. un film chiar frumos…pot spune ca mi-a placut mai mult ca “a walk to remeber”…realizat chiar bine…si diferit fata de ce suntem noi obisnuiti…dar nu stiu daca o sa fie un film de masa

  9. hey tu te gresesti amarnis…atunci cind scrii un artikol fii subiectiv,nu obiectiv..tu tiai pus parereata ..care de fapt nu coincide cu majoritataea..acest film este o capodopera…uite citi fani are…pe net cauta daq nu crezi…lome nu va uitatzi dupa recomendatiile altora…e cel MAI SOOPER FILM…astfel de articole ca acesta trebuie sterse…dook lumea in eraoare:D

  10. este cel mai tare film pe care l-am vazut vreodata. intradevar pate ca are putini fani pt ca putin il pot intelege. pacat totusi de final.il recomand tuturor.cei care critica filmul sunt cei care nu-l inteleg

  11. Un film foarte bun, si nu spun asta doar pentru ca mi’a fost recomandat de o persoana draga…e ciudat cand un film se aseamana cu povestea de dragoste pe care o traiesti, si practic ramai marcat, poate cei care spun despre acest film ca nu o sa aibe prea multi fani se inseala, defapt se inseala sigur.Filmul acesta a aparut la un moment foarte important in viata mea si nu cred ca o sa il uit asa usor…Adevarul este ca nu xcine il poate intelege, dar daca povestea iti pare cunoscuta si o simti pe pielea ta, il intelegi sigur, si atunci intelei mult mai multe lucruri 🙂

  12. Nici pe mine nu m-a impresionat filmul. Mi s-a parut plin de clisee, tipul antipatic (ar trebui sa-si vada de cantat), nici tipa nu m-a convins. Ideea in sine poate n-ar fi rea, dar jocul actorilor e departe de a fi bun.

  13. P.S. E suficient sa studiezi gramatica si felul de a se exprima al celor care comenteaza, ca sa-ti dai seama ce fel oameni atrage filmul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.