Brokeback Mountain (2005)

10

brokeback mountain afis Brokeback Mountain (2005)Actori: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle Williams, Anne Hattaway, Randy Quaid

Mottoul „Dragostea e o forţă a naturii” exprimă cel mai bine esenţa acestui film. Brokeback Mountain a fost etichetat drept un film cu homosexuali. Parcă este o judecată prea generalistă. Pentru mine este un film de dragoste şi punct.

Doi cowboy, Ennis şi Jack, sunt angajaţi de către un fermier să aibă grijă de animalele sale. Ei pleacă cu acestea în munţi, timp de mai multe săptămâni, iar aici prietenia lor se transformă într-un sentiment mai puternic. Totuşi, ei nu pot da frâu sentimenbrokeback mountain 2 Brokeback Mountain (2005)telor decât atunci când deoarece societatea în care trăiau condamna aspru asemenea gesturi.

Ei sunt nevoiţi să se despartă şi să îşi întemeieze o familie, urmând ca în fiecare an să se întâlnească şi să plece în munţi, la „pescuit”. Aceasta era scuza pe care o spuneau soţiilor pentru a nu da nbrokeback mountain 1 Brokeback Mountain (2005)imic de bănuit. La un moment dat, unul dintre ei, sătul de întâlnirile pe ascuns, vrea o viaţă normală alături de partenerul pe care îl iubeşte, însă acesta se teme reacţia oamenilor şi refuză.

Download subtitrare “Brokeback Mountain” click aici.

În afara peisajelor minunate, a interpretării fără cusur a lui Heath Legder şi Jake Gyllenhaal, a coloanei sonore excepţionale, filmul propune şi unul din cele mai pasionale săruturi văzute vreodată în filme chiar dacă este între doi bărbaţi. Cine nu are păreri preconcepute, ar trebui să vadă Brokeback Mountain, altfel ratează una din cele mai frumoase poveşti de dragoste ale acestui mileniu.

Vizionati trailer:


10 COMENTARII

  1. Un film bun, un film care mi-a placut, un film despre care as fi vrut sa scriu eu 😀 As vorbi despre felul extraordinar in care au jucat cei doi, despre muzica, despre poveste etc,dar nu as face altceva decat sa repet ce ai scris tu deja.

  2. […] Brokeback Mountain (2005) – [Câștigător a 3 Premii […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.