Dirty Dancing 2 : Nigths in Havana (2004)

6

dirty dancing havana nights 2004 201x300 Dirty Dancing 2 : Nigths in Havana (2004)Actori: Diego Luna, Romola Garai, Sela Ward, John Slattery

Nu pot sa incep fara un “hahaha” chicotit si izbucnit prin preajma pixelilor mei.. (teoretic ai mei); Pai de ce? Usor de ghicit, as spune: oare cand vom onoarea si placerea sa vizionam o posibila parte a II-a , a III-a , ‘vorbind cu infinitul’, care sa fie MAI buna decat originalul? Sau macar sa se apropie ca valoare, ca expresivitate, ca si complexitate? Eu as sopti un : Nicioooodaataaa! Daca am inceput in felul asta, va dati seama ca o sa tai si spintec burtile executivilor si ale celor care au regizat chestia asta, ce se vroia a fi totusi o reluare ceva mai tinerica a clasicului nostru ‘Dirty dancing’. Tineti-va bine, urmeaza ‘filajul’ cinefil..

Avem una bucata domnisorica Katey Miller, ce face o mutare deosebit de strategica alaturi de familie, mutandu-se din SUA in Havana, intr-un noiembrie de 1958, cu putin timp inainte de izbucnirea revolutiei. Parintii, amatori de statut social si avutie financiara, vor ca fiica lor sa fie introdusa si adaptata in cercuri selecte dar Katey, il cunoaste pe Javier, opusul idealului parental. Ospatar, dar formidabil dansator, Javier va forma alaturi de Katey o pereche la un concurs de dans de mare notorietate. Venirea revolutiei va incurca planurile celor doi, istoria urmand sa-si capete tributul cuvenit.24861207 208x300 Dirty Dancing 2 : Nigths in Havana (2004)

Download subtitrare “Dirty Dancing 2: Nights in Havana” click aici.

Acum e acum.. Actorii nu m-au convins, dansurile mi s-au parut cu mult mai slabe decat originalul, lipsite de vlaga ori stralucire, povestea neverosimila, ce sa mai, o caricatura in care unii strigau cu patos “Cuubaaa!!”. Contradictia dintre anul regizarii peliculei (2004), si trecutul adoptat de film (1958), se vrea a fi o ingeniozitate gandita destul de prost, zic eu. Culoarea si trairile acelei vremi, sunt conturate fad, fara esenta, iar diferenta de atitudine si conduita intre cele doua perioade, este destul de evidenta. Un plus pentru aparitia lui Patrick Swayze, ca antrenor de aceasta data, dar atat.

Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. vreau ji eu un site de unde pot descarca filme.va rog . Contactatima p adresa de e-mail dak stiti. va rog.

  2. Cred ca glumesti!!! Acest film este cel mai tare film despre dans pe care l-am vazut vreodata; are dans, are pasiune si mult farmec; te tine lipit de ecran pana la final; ca sa nu mai vorbim de coloana sonora, absolut superba!!

  3. Cred ca filmul e doar pe placul celor carora le place dansul (favorizeaza fantezia). Nu ma dau in vant dupa dans, de aceea am putut privi ‘obiectiv’ filmul si parerea mea e ca a fost extrem de slabut (5/10).

  4. Un alt film cu dans pe care l-ati putea include in categoria asta foarte binevenita este “Tango” al lui Carlos Saura. E foarte tare, cromatic, muzical, bestial.

  5. Nu pot spune ca nu mi-a placut filmul…a fost hmm:dragutel…..Dar sunt complet de acord cu ce a spus autoarea articolului: <> Actorii ar fi fost draguti poate in filme diferite,dar impreuna n-au semanat nici e departe cu ce speram..ca si cuplu,nici atat nu s-au potrivit-desi baiatul era simpatic:p…Replicile lor puteau fi dragute,dar spuse de alti actori..Nu regret ca l-am vazut,macar pentru a-l compara cu cel din 1987..

  6. […] printre activitãţile voastre preferate, ei bine, aveţi de unde alege: “Dirty Dancing 1, 2”, “Step Up”, “Save the Last Dance”, “Love’n’Dancing”, “Honey” si “You Got […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.