Darren Aronofsky şi Natalie Portman pentru “Black Swan”

2

Vã vorbeam acum foarte multã vreme despre un proiect cu adevãrat îndrãzneţ: duo-ul Natalie Portman şi Mila Kunis, sub bagheta magicã a regizorului Darren Aronofsky. Şi dacã mã strãduiesc un pic, v-am gãsit şi articolul cu pricina. Astãzi, vor curge noutãţile pentru “Black Swan”. În primul rand, Aronofsky se poate lãuda cu oportunitatea oferitã de cei de la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia de a-şi lansa filmul în premierã la deschiderea festivalului, adicã pe data de 1 septembrie a.c. Regizorului american nu îi este tocmai strãin acest eveniment, cãci uitându-ne în urmã, mai exact la ediţia din 2008, regizorul obţinea Leul de Aur pentru “The Wrestler”.

De ajuns cu detaliile tehnice, haideţi sã mergem şi-n spatele cortinei. Acolo o vom gãsi pe Nina (Natalie Portman), o balerinã strãlucitã a cãrui viaţã ia o altfel de intorsãturã atunci când este aleasã într-un rol principal din “Lacul Lebedelor” la baletul din New York. Câteva dintre schimbãrile pe care balerina le va avea de suferit vor fi legate de dorinţa aprigã a mamei (Barbara Hershey) de a-şi depãşi maestrul de balet, dar şi a maestrului (Vincent Cassel) de a deveni mult mai seducãtoare în dans. Însã schimbarea majorã o va constitui venirea lui Lily (Mila Kunis), o dansatoare ce aduce senzualitatea şi erotismul de care Nina avea atât de multã nevoie. Cea din urmã însã se apropie de Lily, iar între cele douã se va naşte o relaţie neobişnuitã.


“Black Swan”
promite o poveste cu nuanţe psihologice, “the dark tale” de care publicul avea nevoie şi prestaţii ale unor personaje de care sunt aproape sigurã cã ne vom îndrãgosti. Acestea fiind zise, abia aştept trailerul, cãci la film încã nu îndrãznesc sã-l visez prea aproape de cinematografele de la noi. 🙁

sursa: aici

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.