Viitor catfight la Hollywood?

1

Pentru iubitorii de frumos, o prezenta languroasa anuntata pe-o lista oarecare de distributie, inseamna mult. Ca-i rol principal, ca-i secundar, ca face pe figuranta sau strica vreo scena, ce mai conteaza atunci cand o silueta de sirena iti inunda ecranul?

Astfel ca, regizorul Daren Aronofsky (“The Wrestler“) s-a gandit sa dea lovitura: Milla Kunis (“Forgetting Sarah Marshall”) alaturi de bine-cunoscuta Natalie Portman. Da, portie dubla de sex-appeal. Totul intr-o noua productie ce-si va-ncepe filmarile in toamna acestui an, “Black Swan”. Drama fantezista prezinta povestea unei balerine profesioniste (Portman) ce va avea ca rival o alta dansatoare (Kunnis), personajul de-a dreptul straniu.

Putem mirosi viitor catfight intre dive? Noi cunoastem o Natalie cuminte si modesta si pe Kunis fata asezata, dar cand vine vorba de captat atentie, putem aminti ca suprematia cochetariei este o poveste feminina de mare anvergura. Si mai sunt nevoite sa danseze una impotriva celeilalte, poama destul de acra! Asteptam barfe de pe platourile de filmare si ecranizarea prin 2010!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.