Mamma Mia! (2008)

12

mamma 202x300 Mamma Mia! (2008)Actori: Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Colin Firth, Meryl Streep

Recunosc ca nu m-am uitat ce gen de film este. Dar firar al naiba de muzical cu fazele lui de umor de culoare maronie. Adica este printre putinele filme de comedie la care pe tot parcursul sau am stat asa:|. Inteleg poate pentru iubitorii muzicalelor sau pentru fanii infocati ai lui Meryl Streep o fi vreo fascinatie de productie (cum am citit niste comentarii), dar macar in momentele cand nu cantau aia (jumatate de film, poate si mai mult, au cantat) sa simt si eu un rol sau sa zambesc la o faza. Dar nu, te uiti la comedie – muzical, atunci canti si bati din palme :|.

Subiectul? Ce subiect? Ca il si uiti dupa atatea dansuri si “la la la-uri”. mamma mia poster 300x180 Mamma Mia! (2008)Enervant rau. Adica unde-mi era actiunea mai draga si ziceam “hai ma ca poate merge”… se oprea brusc camera si incepeau cu cantatu’ (melodii cunoscute recunosc, ABBA parca, nu?). Si n-am mai inteles ceva? Iar nunta? adica nu este subiectul asta prea “alergat” in filmele din ultimul timp. In fine. Subiectul filmului il reprezinta o nunta la care sunt chemati trei barbati, unul din ei fiind tatal miresei. Iar mama miresei avusese aventuri cu astia 002381055980 300x265 Mamma Mia! (2008)cam in acelasi timp. Si de aici intriga, gasirea adevaratului tata. O prostie. Eu m-am plictisit.

Download subtitrare “Mamma Mia” click aici.

Ce sa mai zic la concluzie. Am ramas dezamagit. Fac pariu ca la 90% dintre fete si la jumatate din baieti o sa placa. A…si o sa mai placa iubitorilor de muzica veche (nu ca n-as fi, dar am fost foarte atent la actiune) sau a formatiei ABBA. Si sa-mi notez, data viitoare sa nu ma mai uit la muzicale, not my type.

Vizionati trailer:

12 COMENTARII

  1. eu credeam ca siteul asta recomanda filmele. de ce e www. ”filmetari” daca intru aici si gasesc aspecte negative ale filmelor..

  2. unde gasesc si eu subtitrarea la filmul acesta ? caut de o jumatate de ora si nu gasesc. Va rog, un pic de ajutor daca puteti sa dati 😉

  3. ok..l-am vazut si eu si am ramas surprinsa de cat de mult se canta. In medie, la fiecare 2 replici incepe o melodie. Asta e, e si vina mea ca m-am lasat pacalita de artisti faimosi de pe afis. Dar, in concluzie: daca nu va plac musicalurile nu-l vizionati. V-ati plictisi de-atata dans si cantat si ati astepta pana la finalul filmului sa inceapa actiunea….care oricum nu exista.
    Dupa vizionarea lui ramai in cap cu o multime de tipi care danseaza ca niste pinguini si cu ……………lalalalalallalallalalaalalallalalallalallalallalallalalalla !

  4. vai de capul meu.. pai e musical fratilor… e logic sa se cante ..asta se face intr-un musical….d’ohhhhhhhhh by the way merryl streep a primit si premiu pt prestatia din film..

  5. Mamma mia!” — un film de divertisment muzical de vara in care actorii canta si danseaza pentru a te relaxa si deconecta o ora si jumatate.
    Filmul e una dintre putinele ocazii in care poti vedea actori seriosi ca Meryl Streep si Pierce Brosnan pusi pe sotii si plini de exuberanta. Nu trebuie luata prea in serios aceasta pelicula dar te vei bucura de muzica si de peisajele Greciei estivale.
    Iar melodiile formatiei “ABBA” sunt nemuritoare si fermecatoare!… cred ca am imbatranit si am devenit nostalgica!!

  6. imi venea sa ma dau cu capul de pereti..vb putin gata cantau..iar? iar ma? pff.. da spune cineva mai sus k e un muzical si ca asta ar cam fi rolul lui. da e adevarat insa vocile actorilor lasa de dorit si mult ..in special a lui Pierce Brosnan.. mai mult de aia a fost asa infernal cand incepeau sa cante..oribilll. m`am uitat sa vad cine era tatal alia da era chiar evident ca in filmul asta trebuia sa se termine ca intr`o poveste totul perfect..nu ma mai uit la asa cva,.

  7. un film ce nu m’a impresionat delok…………….tot cantau aia…deja a am crezut ca adorm sau sparg calku abia am reusit sa’l urmaresc pana la final orikum trebuie sa le multumim actorilor pt efortul pe care l’au depus ca sa joake in acest film dak se poate numi asa 😆

  8. deci e o prostie filmu:)) nici nu mai am rabdare sa ma uit.B-O-R-I-N-G. coloana sonora e foarte faina:x da am adormit uitandu’ma la el.. dupa mine nu merita.

  9. […] actorilor. De la Mean Girls la The Notebook (2004) pentru Rachel MacAdams, de la Mean Girls la Mamma Mia! (2008) pentru Amanda […]

  10. […] regizat de Phyllida Lloyd (Mamma Mia!), va spune povestea Doamnei de Fier a Marii Britanii, prima si singura femeie prim-ministru a […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.