How to Lose Friends & Alienate People (2008)

7

how to lose friends and alienate people ver2 xlg 202x300 How to Lose Friends & Alienate People (2008) Actori: Simon Pegg, Megan Fox, Gillian Anderson

Un film cu un titlu prea lung (romanii nostrii l-au tradus: “Cum sa ramai fara prieteni”) si cu un subiect parca prea calm pentru comedia ce vrea sa fie. Umor englezesc si superba “Megan Fox” intr-un rol de actrita prostuta ar fi reperele unui film ce nu are multe faze la care sa razi copios. Cred ca are decat una. M-am uitat la film in principal pentru Megan Fox, ei bine am fost dezamagit. Si surpriza filmul nu arata cum cineva si-a pierdut prietenii, ba chiar el nu avusese niciodata prieteni, deci ce era de pierdut?

Sidney Young este un jurnalist englez ce scrie barfe despre staruri in propria sa revista.howtolose 300x175 How to Lose Friends & Alienate People (2008) Dupa ce intra intr-o altercatie cu un actor la o petrecere mondena, este chemat de patronul unei reviste arhicunoscute sa lucreze pentru el. Iar boacanele nu incep de aici pentru ca el deja facea boacane la vremea aia. La noul loc de munca vine dupa el cu glumele sale seci de englez, glume care nu prea sunt gustate de colegi. Face cateva prostii, dar reuseste sa o cunoasca pe o actrita la moda in aceste vremuri (interpretata de Megan). Sidney mai cunoaste acolo si o tanara 2008 how to lose friends and alienate people 001 300x269 How to Lose Friends & Alienate People (2008) jurnalista de care incepe sa se indragoasteasca. Toate aceste intamplari sunt presarate cu asa-zise glume.

Download subtitrare “How to Lose Friends and Alienate People” in curand.

Un film destul de lung, fara prea mari emotii sau momente de povestit prietenilor. Un film ce nu este de recomandat ci de vazut atunci cand vrei sa te uiti la un film nou si le-ai cam terminat pe toate. Un film obositor as zice. Si nu il critic :)).

Vizionati trailer:

7 COMENTARII

  1. Slabut short review sau ce vrea sa fie. Eu zic ca filmul merita vazut pentru Simon Pegg (neamintit de autorul review-ului), a se vedea, ca idee, “Hot fuzz” si “Shaun of the dead”. Ma antepronunt, intrucat n-am vazut inca filmul, dar pot spune ca-mi este cunoscut “stilul” lui Simon Pegg. Fiind productie USA si nu UK, ca in cele doua filme amintite de mine, ramane de vazut cat din umorul englezesc de buna calitate s-a pastrat aici…

  2. Mie mi-a placut filmul… iar fazele cu Wankeer… chiar sunt haioase, pt ca aici, la Londra, le auzi tot timpul prin baruri… si englezoii astia le pronunta cu o intonatie d-aia haioasa… de nu poti sa te abtii… macar un zambet, si tot apare la coltul gurii… chiar m-a distrat la maxim filmul…

  3. Megan Fox? chiar si din trailer se vede ca nu pt ea ar merita filmul sa fie vazut…poate pt Kirsten.. slab man. tre sa mai exersezi :))

  4. Unul din putinele filme de anul acesta cu umor subtil si inteligent . Filmul este bun , mai ales daca gasesti o subtitrare reusita. 🙂 Actorii din rolurile principale (Simon Pegg si Kirsten Dunst) mi s-au parut naturali si potriviti in rolurile avute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.