Ce filme tari nu ai vazut? [concurs]

20

Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la Hollywood Multiplex atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 2 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului. Cerinta din aceasta saptamana este urmatoarea:

Ce filme tari nu ai vazut?

(ai vreun film sau mai multe filme care sunt foarte cunoscute sau renumite, dar nu ai apucat sa le vezi?)

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, raspunde printr-un comentariu pana sambata, 9 aprilie. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct si vor trebui sa confirme datele de contact pana duminica seara. Multa bafta 😀

20 COMENTARII

  1. Inca din liceu am avut o pasiune pentru teatru si film. Imi placea sa scriu piese de teatru si ajunsesem sa vad scene din viata reala in cadre de film. Mi s-a parut interesant si am zis ca ar trebui sa dau la ATC. M-am inarmat cu filmele pe care trebuia sa le vad printre care si Citizen Kane, dar cand am vazut ca sunt 10 examene de dat doar ca sa intru la facultate… am renuntat. Asadar, Citizen Kane este filmul pe care l-am lasat deoparte de atunci si care stiu ca ar merita cel putin o vizionare daca nu as simti gustul amar al unui vis ramas vis.

  2. Nu am apucat sa vad faimosul The notebook. Am facut rost de el dar nu am reusit inca sa-l vad, mereu imi gasesc cate ceva de facut si cand e sa vad un film prefer sa merg la cinema.

  3. “The Shawshank Redemption” – toata lumea spune ca e un film bun. Am aflat de el la facultate, de la o colega. Am intrebat-o cum se scrie numele mai exact, alt coleg a auzit ce spunea si imediat a sarit de pe scaun: “Cel mai tare film!”. M-a facut curioasa…

  4. Eu nu am apucat sa vad The Silence of the Lambs si The Shawshank Redemption despre care am auzit ca este foarte bun.

  5. N-am vazut True Grit,King’s Speech de anul asta.Si din anii trecuti vroiam sa vad niste filme produse in europa:Zwartboek,Un long dimanche de fiançailles,Das Leben den Anderen,Le scaphandre et le papillon etc.Sunt foarte multe filme europene bune.De asemenea as fi vrut sa vad si niste filme romanesti ca am cam ramas in urma cu noutatile.Din pacate nu am apucat sa vad 4,3,2 si cred ca am sa-l urmaresc.

  6. Din nefericire, nu am avut pana acum in viata mea vreo persoana apropiata pasionata de cinematografie, care sa imi recomande filme bune si care sa ma determine sa le vizionez. Asa ca mi-am ales singura ce filme sa vad, desigur, cu ajutorul recenziilor de pe FilmeTari. Dar majoritatea acestora au fost realizate recent (anii 1999-2011 in principiu). Nu am apucat inca sa vad “Casablanca”, despre care am auzit ca este minunat, “Breakfast at Tiffany’s”, “Silence of the Lambs” si nici “The Godfather”. Stiu, rusinica… Am de gand sa le vad candva, probabil cand dupa ce voi termina facultatea, dupa ce ma voi angaja, si intr-o seara in care ma intorc obosita de la servici, sa-mi torn un pahar de vin si sa pun un DVD cu unul dintre acele capodopere mai sus mentionate. A, era sa uit. Din filme mai recente, nu am vazut Lord of the Rings si nici romanescul 4,3,2, despre care am auzit ca este genial. Daca ati face o lista cu ALL TIME MUST SEE MOVIES (updatata pe masura ce apar filme noi), mi-ar fi mult mai usor sa ma orientez cand aleg un film. Felicitari pentru site si multa bafta in continuare!

  7. Din pacate nu am avut timp sa vad The Godfather care din cate am inteles este foarte tare si nici UnderWorld care mi se pare un film care merita vazut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.