Caut un blogger de filme

0

In 7 ani de zile pe filmetari au scris mai mult de 20 de persoane pe site (au fost mai multi, dar minim 20 au peste 20 de articole). Unii mai bine, altii mai prost (de multe ori si eu). Unii aveau propriile bloguri, altii si-au facut, dupa filmetari, propriile bloguri/siteuri. Simona, Angela, Marin, Jovi, Florina sunt niste exemple pozitive.

Tind sa cred ca unii dintre cei mai buni bloggeri dedicati in nisa asta (si asa mica) au semnat articole pe acest site. Si mai imi place sa cred ca majoritatea dintre ei au invatat ceva din experienta de aici. Astfel incat a venit urmatorul moment…

8194956035 8a107a039a z 460x306 Caut un blogger de filme

Caut o persoana pasionata de filme, care scrie fain si care are timp sa invete despre publishing-ul online. Caut un “soon to be” blogger de filme.

Daca esti student/studenta, din Bucuresti (sau inveti in Bucuresti), iti place online-ul si vrei sa inveti despre marketing digital da-mi un mail la: florian [coada de fluture] filmetari.com .

Acesta nu este un anunt de job, pentru ca nu este platit.

Dar o sa vezi primul cele mai noi filme, o sa iti faci contacte in lumea filmului, o sa lucrezi la propriul proiect si o sa inveti mai multe despre marketing online (teorie si practica) decat o faci in facultate. In orice facultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.