[News] Kick-Ass loveste cu noile postere

0

Cand te confrunti cu o denumire de asa natura (Kick Ass), sincer, la ce te poti astepta? Poate la batai crunte, arte martiale americanizate sau.. doar vreun thriller prafuit? Ei, va spun, nici una, nici alta! Kick-Ass, noul proiect al lui Matthew Vaughn (“Stardust”, “Layer Cake”, “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”) doreste sa aduca (pentru a cata oara?) benzile animate (de aceasta data ale lui Mark Millar, ilustrate de John Romita) pe marile ecrane. Deci, clar? Super-eroi si situatii-limita din care personajele noastre trebuie sa iasa cu bine. Cu o distributie care suna cam asa: Nicolas Cage (dom’le, cate proiecte mai ai pe anul asta?), Aaron Johnson, Mark Strong, Christopher Mintz-Plasse, Chloe Moretz, eu zic ca ni se promite ceva actiune!

Cineva doreste ca lumea super-eroilor sa fie una reala, cu fapte si realitati. Astfel ca, liceanul Dave Lizewski se costumeaza corespunzator statutului ravnit si.. porneste la treaba. Si nu singur! Ia sa vedem pretendentii:

Dave Lizewski este un adolescent normal. Tipic, banal, modest. Si desi nu are nici pe departe trasaturile unui erou, echipamentul sau fiind unul de.. scuba-diving, baiatul are din plin vointa si ambitie. Dar acestea nu sunt intotdeauna suficiente, astfel ca intr-o prima rafuiala Dave sfarseste in a fi spitalizat. Vi-l prezint pe nastrusnicul Dave, mai nou Kick-Ass:

1

Hit-Girl nu face nici ea rabat de lumea celor monotone, astfel ca fata se distreaza prin metode oarecum.. ciudate fata de ale celorlati de varsta ei. Da, Hit-Girl are aproximativ… 11 ani (de experienta).

2

Asta-i chiar amuzant. Big Daddy. Sau Nicolas Cage. Trebuie sa fie si cu acordul parintilor, nu? Big Daddy este tatal lui Hit-Girl. Deja problema devine familiar(l)a. Desi nici el nu pare a fi tocmai eroul pe care lumea il doreste, acesta se va folosi de echipa Kick-Ass pentru a-si duce la bun sfarsit planurile malefice.

3

Ultimul, dar nu cel din urma, este misteriosul Red Mist. Acesta isi face aparitia dupa debutul celor din Kick-Ass, iar acesta pare a fi decis sa dea o mana de ajutor echipei. Dar ramane de vazut ce ajutor.

4

Iar posterul final, arata cam asa:

kick-ass-20091105023449635-000

Eu zic ca totul arata si se prezinta tare bine! Un proiect interesant dar si bine pus la punct. Il putem astepta pana in luna aprilie a anului ce imediat vine, mai exact, pe 10 aprilie 2010!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.