Californication (2007)

6

338980 Californication (2007) Actori: David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Madeline Zima, Evan Handler, Rachel Miner, Pamela Adlon
“Californication” un serial ciudat si funny neaparut inca in grila de programe a televiziunilor romanesti si ce intampina un mare succes peste hotare. Pe David Duchovny il stiti ca pe Mulder din “Dosarele X”, in film aparand alaturi de el o serie de femei frumoase. ca1x04 Californication (2007)

El un scriitor de succes ce insa nu mai scosese pe piata o publicatie de ceva timp, cam de cand se despartise de mama fiicei sale. In schimb un tanar bogat si de succes, cu un porche prafuit si multe fete in patul lui… Serialul se axeaza pe putine personaje importante si pe multe aparitii de un episod. Pentru a asemana acest serial cu altele, ar putea fi considercalifornication 2908 wideweb 470x206,0 Californication (2007)at o corcitura intre “Totul despre sex”, “Familia Bundy” si “Fetele Gilmore” :)).

Subtitrare sezonul 1 (12 episoade) download: (click aici)

Trailer:

6 COMENTARII

  1. super tare serialul fratilor. uitativa la el k merita. mai ales pt oamenii kare s-au straduit sa faca review-ul.

  2. Am vazut si eu primul sezon si mi-a placut la nebunie. Glumele sunt exact cum trebuie sa fie, David Duchovny se potriveste la perfectie cu rolul – mai ales ca s-a internat recent intr-o clinica pentru a se trata de DEPENDENTA DE SEX :)) , acum poate e doar sa creasca rating-ul , dar totusi : ) – si serialul e foarte reusit. Nu stiu daca a aparut, sau daca se filmeaza sezonul 2, asa ca in caz ca stie cineva, astept un raspuns. Multumesc anticipat!

  3. asta da serial! ce neveste disperate.. alea sunt nimic pe langa dragul david… mult admirat si dorit in secret pe vremea cand ma uitam la dosarele X. e super tare! sex, sex si iar sex! bv! super realizat, super jucat, supar actor, super scenariu. totul la superlativ!

  4. Serialul asta de la inceputul sau vrea sa para ca un extras din viata reala al americanului urban,cel putin asa cum il stiu din filme,incat nu te mai atrage atat de mult,totul pare(intuitiv)plat si bine cunoscut, insa vine cu cateva idei si moduri de a privi lucrurile noi si exemplare .Merita…sunt ceva scene criminale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.