Aylin la FilmeTari TV

15

Hey, toata lumea! De azi inainte voi prezenta FilmeTari TV, emisiune in care va voi povesti despre filme si nu numai. O sa ne intalnim periodic, aici pe filmetari, iar pentru comentarii, intrebari si impresii va rog sa folositi formularul de comentarii 😀

15 COMENTARII

 1. @Aylin : Te referi la Producers varianta originală sau recentă? Eu zic că cea originală este incomparabil mai reusita. La fel şi cu Hatchi. Varianta japoneză este mai putin pusa pe stors lacrimi, ci pe crearea unui adevarat personaj din Hatchi.
  oricum, vroiam sa iti urez bun venit si mult succes. Te-am urmarit inca de la Alege ASIA ( recunosc, am fost mare fan). Cel mai recent, te-am urmarit ocazional in Cu un pas inainte, care insa recunosc ca nu prea m-a prins. Ma bucur sa te vad din nou. Sunt curios ce va iesi.

 2. la comentat filme.. sincer sa fiu nota 6.. dar la aspect nota 10 😀 mai mult de asta m-am uitat. ca in rest.. n-am inteles nimic :))
  Daca tot vrei sa faci un comentat + amuzament. fa-o si tu mai profesionist asa.. 80% – 20%. nu fifty fifty. Gandeste-te la scopu in sine al video ului: sa-i fie mai usor omului sa asculte, decat sa citeasca….pana la urma urmei o faci pe un site anume “www.filmetari.ro” nu pe “youtube” adica nu e un filmulet oarecare. totusi.. vrei sa faci din “filmetari” ceva profesionist.. fa-o cum trebe. fara suparare. :X

 3. Se vede clar ca nu e critic de film.Nici interactiunea cu telespectatorul nu prea se vede.Ni se adreseaza ca la copii mici.Iubesc Filme tari insa ea nu prea pare alegerea potrivita.Scuze.

 4. In primul rand domnisoara habar nu are de film. Nu astfel se comenteaza/apreciaza o pelicula. In al doilea rand se uita pe pereti cand (ne) vorbeste. In al treilea rand sta prost la capitolul formulari de fraze in limba romana. Si ar mai fi de spus destule.
  Imi pare sincer rau dar alegerea este mai mult decat slab inspirata.

 5. @ce sa facem, nu putem multumi pe toata lumea. Totodata daca ai propuneri de persoane care ar fi foarte inspirate pentru aceasta postura… da-ne de stire 🙂

 6. Hey domnisoara cand faci o emisiune de asemenea gen trebuie sa dai detalii mai multe desrpre un film, cum ar fi de exemplu anul in care a fost lansat in cinematografe si mai multe, oricum am gasit filmele si sincer nu sunt chiar asa bune parerea mea….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.